BRAND.YOUR.SALON ONLINE

Kampaamosi on tärkein osa omaa brändiäsi. Kun asiakas astuu kampaamoosi, mikä on ensivaikutelma, minkä tunnelman hän aistii? Vastaako liikkeesi tämän päivän asiakkaan odotuksia?

Liity mukaan Nina Björkmanin ja Riikka Vanha-ahon inspiroivaan koulutukseen, josta saat ideoita sisustamiseen, somistamiseen ja liikkeesi päivittämiseen. Saat myös vinkkejä siihen, miten vaikutat tuotesijoittelulla ja somistuksella positiiviseen ostopäätökseen. BRAND.YOUR.SALON ONLINE -koulutuksesta
saat työkaluja kampaamobrändisi sekä liiketoimintasi vahvistamiseen käytännön esimerkkien kautta. Käymme myös läpi Framedan valikoimissa olevat raikkaat somistus- ja markkinointimateriaalit.

Suosittelemme kurssia kampaamoyrittäjille, liikkeen vastaaville sekä omaa salonkia suunnitteleville.

KURSSITYYPPI: Online-kurssi, teoria 1,5h
KURSSITASO: Syventävä kurssi
HINTA: Asiakkaillemme veloitukseton
AIKA: klo 9.00 – 10.30

Koulutukseen osallistuminen on veloituksetonta ja se käydään ClickMeeting-palvelun välityksellä. Saat linkin tapahtumaan lähempänä ajankohtaa.

HUOM. Varaathan vain yhden paikan koulutukseen, mikäli kampaamostanne useampi henkilö aikoo osallistua kurssille samalta laitteelta. Näin pystymme takaamaan paikat koulutukseen mahdollisimman monelle.

ILMOITTAUDU BRAND.YOUR.SALON ONLINE -KURSSILLE:

PÄIVÄAIKAPAIKKA
MA 7.3.9-10.30ClickMeetingILMOITTAUDU

PERUUTUSEHDOT

Maksulliset koulutukset: Peruutus viimeistään 14 vrk ennen koulutusta. Muussa tapauksessa koulutuksen hinta veloitetaan.

Ilmaiset koulutukset: Peruutus viimeistään 7 vrk ennen koulutusta. Muussa tapauksessa veloitetaan järjestelykuluna 20€ + alv.

Kuva Maria Gloss palvelusta Pexels