Pulp Riot Creative Colors by Riina Tuomi -suoravärikurssi ke 10.11. klo 10.00 – 15.00

Creative Colors -kurssilla Pulp Riot -kouluttajamme Riina Tuomi jakaa omat luottotekniikkansa upeisiin ja liiketyöläheisiin Pulp Riot -suoravärivärjäyksiin. Saat inspiraatiota sekä resepti- ja tekniikkavinkkejä erilaisiin erikoisvärjäyksiin, jotka ovat vallanneet Instagramin ja Tik Tokin trendaavat hashtagit. Kurssilla pääset toteuttamaan Riinan jakamat tekniikat harjoituspäähän, joka sisältyy kurssin hintaan.

Kurssi sopii vasta-alkajille sekä jo pidempään suoravärejä käyttäneille.

AIKA: 10.00 – 15.00
KURSSITYYPPI: WORKSHOP 5h
HINTA: 120€ + alv
OTA MUKAAN: KAMMAT, KLIPSIT, HARJAT, SEKÄ FÖÖNI

Peruutusehdot:

Maksulliset koulutukset: peruutus viimeistään 14 vrk ennen koulutusta. Muussa tapauksessa koulutuksen hinta veloitetaan. Ilmaiset koulutukset: peruutus viimeistään 7 vrk ennen koulutusta. Muussa tapauksessa veloitetaan järjestelykuluna 20€ + alv.

PULP RIOT ja FACTION8 -värisarjat on kehitetty, formuloitu ja testattu vajaan 100:n kampaajan toimesta Los Angelesissa. Haluttiin varmistaa että värit toimivat vaativassa kampaamoympäristössä juuri niin kuin niiden pitääkin ja taaten modernin asiakkaan 100% tyytyväisyys. Värikursseillamme saat opastusta ja inspiraatiota uudenaikaisiin väritekniikoihin ja vaativimpienkin väritöiden toteuttamiseen asiakkaillesi. Samalla saat mahdollisuuden vastata erittäin suureen kuluttajakysyntään, joita näillä väreillä on. 

Seuraa Pulp Riot -koulutuksia PulpRiotTV:stä ja FramedaPro facebook-ryhmässä.