Ale

4 x KEVIN.MURPHY PLUMPING & UNTANGLE.ME 5/23 DEAL

Tuuheuttavat, vahvistavat ja hiusten kasvua edistävät tuotteet! Lahjapaketti sisältää KEVIN.MURPHY tuuheuttavan ja vahvistavan shampoon sekä hoitoaineen ja LAHJAKSI tehokkaasti selvittävän UN.TANGLED -hoitosuihkeen ja kosmetiikkapussukan. SÄÄSTÄ 39%!

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu

Kuvaus

Diili sisältää 4 kpl PLUMPING & UNTANGLE.ME -lahjapakkausta:

4 X PLUMPING.WASH 250 ml
4 X PLUMPING.RINSE 250 ml
4 X UN.TANGLED 150 ml
4 X LILA KOSMETIIKKAPUSSUKKA

DEAL SHEET

PLUMPING.WASH on hiuksia tuuheuttava ja paksuntava shampoo. Sen sisältämät inkiväärin juuriuute sekä nokkosuute vahvistavat ja paksuntavat hiuksia, edistävät terveiden hiusten kasvua sekä auttavat ehkäisemään hiustenlähtöä ravitsemalla hiustuppeja ja stimuloimalla hiuspohjan verenkiertoa.

PLUMPING.RINSE on hiuksia tuuheuttava ja paksuntava hoitoaine, joka pidentää hiusten kasvukautta. Sisältää hiusten kasvulle tärkeää biotiinia sekä ulkoisilta haitoilta suojaavaa ja kosteuttavaa karitevoita. Riisiproteiini ja riisin aminohapot sisältävät runsaasti ravintoaineita, jotka korjaavat ja vahvistavat hiuksia.

UN.TANGLED on selvittävä, silottava ja kosteuttava hoitosuihke, joka sisältää yhdistelmän ravitsevia australialaisia hedelmäuutteita, jotka vahvistavat ja elvyttävät hiuksia. Antaa lämpösuojan.

Kuluttajakampanja: 59,80€/pkt
Norm. 97,70€/pkt

Lisätiedot

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4 x KEVIN.MURPHY PLUMPING & UNTANGLE.ME 5/23 DEAL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...