Ale

4 X KEVIN.MURPHY REPAIR-ME + TRAVEL 9-10/23 DEAL

KEVIN.MURPHY REPAIR-ME korjaavan ja vahvistavan shampoon ja hoitoaineen 250ml ostajalle lisäksi MAXI.WASH 100ml syväpuhdistava shampoo ja STAYING.ALIVE 40ml jätettävä hoitosuihke.

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu

Kuvaus

Diili sisältää:

4 x REPAIR-ME.WASH 250ml
4 x REPAIR-ME.RINSE 250ml
4 x MAXI.WASH TRAVEL 100ml
4 x STAYING.ALIVE 40ml MINI

DEAL SHEET

REPAIR-ME.WASH on korjaava ja jälleenrakentava shampoo, joka sisältää ananaksesta ja papaijasta johdettuja entsyymejä sekä herneestä saatavia proteiineja. Vahvistaa ja korjaa kuivia, vahingoittuneita ja hauraita hiuksia sekä tekee ne silkkisiksi ja kiiltäviksi.

REPAIR-ME.RINSE on jälleenrakentava ja vahvistava hoitoaine, joka sisältää sheavoita ja aloe veraa, jotka pehmentävät hiuksia sekä suojaavat niitä ulkoiselta rasitukselta. Acai-marja ja herneestä saatavat proteiinit vahvistavat hiuksia sekä parantavat niiden käsiteltävyyttä. Lopputuloksena sileät ja elinvoimaiset hiukset.

MAXI.WASH on hellävaraisesti kuorivia AHA-hedelmähappoja sisältävä detox-shampoo, joka kirkastaa ja syväpuhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

STAYING.ALIVE on jätettävä hoitosuihke, joka korjaa välittömästi vaurioituneita hiuksia. Silkkiproteiinit ja isohirvenjäkälä rauhoittavat ja korjaavat vaurioituneita hiuksia ja hiuspohjaa. Hoitosuihkeen hapan pH sulkee hiussuomut.

SVH 59,80€/pkt (norm. 83,30€/pkt)

Lisätiedot

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4 X KEVIN.MURPHY REPAIR-ME + TRAVEL 9-10/23 DEAL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.