Ale

4 X KEVIN.MURPHY REPAIR TRIO 3-4/23 DEAL

Lahjapakkauksessa REPAIR-ME.WASH -shampoo ja REPAIR-ME.RINSE -hoitoaine sekä LAHJAKSI hiuksiin jätettävä hoitovoide LEAVE-IN.REPAIR, joka elvyttää hauraita ja vahingoittuneita hiuksia! SÄÄSTÄ 36%

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu
Tuotetunnus (SKU): REPAIRREPAIRREPAIR4 Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Deal sisältää 4 kpl REPAIR TRIO -lahjapakkausta

4 X REPAIR-ME.WASH 250 ml
4 X REPAIR-ME.RINSE 250 ml
4 X LEAVE-IN.REPAIR 200 ml

DEAL SHEET

REPAIR-ME.WASH on korjaava ja jälleenrakentava shampoo, joka sisältää ananaksesta ja papaijasta johdettuja entsyymejä sekä herneestä saatavia proteiineja. Vahvistaa ja korjaa kuivia, vahingoittuneita ja hauraita hiuksia sekä tekee ne pehmeiksi ja kiiltäviksi.

REPAIR-ME.RINSE on jälleenrakentava ja vahvistava hoitoaine, joka sisältää sheavoita ja aloe veraa, jotka pehmentävät hiuksia sekä suojaavat niitä ulkoiselta rasitukselta. Acai-marja ja herneestä saatavat proteiinit vahvistavat hiuksia sekä parantavat niiden käsiteltävyyttä. Lopputuloksena sileät ja elinvoimaiset, terveet hiukset.

LEAVE-IN.REPAIR on kevyt, herneproteiineja ja hiuksen rakennetta paikkaavaa bambu-uutetta sisältävä, hiuksiin jätettävä hoitovoide, joka elvyttää hauraita ja vahingoittuneita hiuksia. Vähentää hiusten katkeilua ja paikkaa haaroittuvia hiuksia. Nopeuttaa hiusten kuivumista.

SVH: 59,80 € (NORM. 93,70 €)

Lisätiedot

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4 X KEVIN.MURPHY REPAIR TRIO 3-4/23 DEAL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...