Ale

4 x KEVIN.MURPHY REPAIR & UNTANGLE.ME 5/23 DEAL

Korjaavat ja vahvistavat tuotteet kuiville ja vaurioituneille hiuksille! Lahjapaketti sisältää KEVIN.MURPHY korjaavan ja vahvistavan shampoon sekä hoitoaineen ja LAHJAKSI tehokkaasti selvittävän UN.TANGLED -hoitosuihkeen ja kosmetiikkapussukan. SÄÄSTÄ 39%!

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu

Kuvaus

Diili sisältää 4 kpl REPAIR & UNTANGLE.ME -lahjapakkausta:

4 X REPAIR-ME.WASH 250 ml
4 X REPAIR-ME.RINSE 250 ml
4 X UN.TANGLED 150 ml
4 X LILA KOSMETIIKKAPUSSUKKA

DEAL SHEET

REPAIR-ME.WASH on korjaava ja jälleenrakentava shampoo, joka sisältää ananaksesta ja papaijasta johdettuja entsyymejä sekä herneestä saatavia proteiineja. Vahvistaa ja korjaa kuivia, vahingoittuneita ja hauraita hiuksia sekä tekee ne silkkisiksi ja kiiltäviksi.

REPAIR-ME.RINSE on jälleenrakentava ja vahvistava hoitoaine, joka sisältää sheavoita ja aloe veraa, jotka pehmentävät hiuksia sekä suojaavat niitä ulkoiselta rasitukselta. Acai-marja ja herneestä saatavat proteiinit vahvistavat hiuksia sekä parantavat niiden käsiteltävyyttä. Lopputuloksena sileät ja elinvoimaiset hiukset.

UN.TANGLED on selvittävä, silottava ja kosteuttava hoitosuihke, joka sisältää yhdistelmän ravitsevia australialaisia hedelmäuutteita, jotka vahvistavat ja elvyttävät hiuksia. Antaa lämpösuojan.

Kuluttajakampanja: 59,80€/pkt
Norm. 97,70€/pkt

Lisätiedot

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4 x KEVIN.MURPHY REPAIR & UNTANGLE.ME 5/23 DEAL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...