Ale

4 X Living Proof Advanced Shine Trio 3-4/23 DEAL

68% kiiltävämmät ja 3 kertaa vahvemmat hiukset jo ensimmäisellä pesukerralla! Kaikille hiustyypeille sopivat, kosteuttavat Perfect Hair Day (PhD) shampoo ja hoitoaine tekevät hiukset kiiltäviksi ja silkkisiksi. LAHJAKSI (PhD) Advanced Clean Dry Shampoo -kuivashampoo! SÄÄSTÄ 35%.

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu
Tuotetunnus (SKU): LPSHINETRIO-4 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Advanced Shine TRIO sisältää:

4 X PhD shampoo 236 ml
4 X PhD hoitoaine 236 ml
+ LAHJAKSI 4 X Advanced Clean Dry Shampoo 198 ml

Kaikille hiustyypeille sopiva, kosteuttava Perfect Hair Day (PhD) Shampoo tekee hiuksista terveen näköiset ja tuntuiset jo heti ensimmäisellä pesukerralla. Hellävaraisesti puhdistava shampoo jättää hiukset kauniin kiiltäviksi, silkkisiksi ja pehmeiksi.

Kaikille hiustyypeille sopiva, kosteuttava Perfect Hair Day (PhD) hoitoaine vahvistaa hiuksia ja saa hiukset näyttämään sekä tuntumaan terveiltä jo ensimmäisellä pesukerralla. Lopputuloksena kauniin kiiltävät, ilmavat ja sileät hiukset. Parantaa hiusten hallittavuutta ja ehkäisee pörröisyyttä. Korjaa hiuksen pintavaurioita, tehden hiuksista terveen näköiset ja tuntuiset. Vahvistaa ja selvittää sekä ehkäisee kaksihaaraisten muodostumista.

Advanced Clean Dry Shampoo on innovatiivinen vedetön kuivashampoo, joka puhdistaa hiukset kuten poishuuhdeltava shampoo, hoitaen samalla hiuksia. PhD Advanced Clean Dry Shampoo vie hiuksista öljyn, hien ja epämiellyttävät tuoksut mennessään, jättäen jälkeensä luonnollisen kiiltävät, pehmeät ja helposti hallittavat hiukset. PhD Advanced Clean Dry Shampoo puhdistaa hiukset vain 30 sekunnissa, eikä jätä minkäänlaista näkyvää tuotejäämää, puuterista tunnetta tai tekstuuria hiuksiin erityisen koostumuksensa ansiosta.

SVH: 57,80€ (norm. 88,70€)

Lisätiedot

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4 X Living Proof Advanced Shine Trio 3-4/23 DEAL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...