Ale

4 X Living Proof Beat the Frizz Trio 9-10/23 DEAL

Merkittävästi sileämmät hiukset jo ensimmäisellä pesukerralla! Silottavat ja kiiltoa antavat No Frizz shampoo ja hoitoaine sopivat erinomaisesti pörröisille, kuiville, karkeille tai kiharille hiuksille, No Frizz Vanishing Oil 50 ml on hiuksia silottava ja pehmentävä hiusöljy. SÄÄSTÄ 25%.

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu

Kuvaus

Living Proof Beat the Frizz Trio diili sisältää:

4 x No Frizz shampoo 236 ml
4 x No Frizz hoitoaine 236 ml
4 x No Frizz Vanishing Oil 50 ml

No Frizz Shampoo on silottava shampoo, joka puhdistaa hiukset hellävaraisesti sekä suojaa hiuksia tehokkaasti ilmankosteudelta. Tekee merkittävästi sileämmät hiukset jo ensimmäisellä pesukerralla. Puhdistaa lian, hien sekä tuotekertymät tehokkaasti. Tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät.

No Frizz Conditioner on silottava hoitoaine, joka ehkäisee hiusten pörrööntymistä, suojaa ilmankosteudelta ja tekee hiuksista kauniin kiiltävät. Tekee merkittävästi sileämmät hiukset jo ensimmäisellä pesukerralla. Hoitaa ja ravitsee, korjaa hiusten pintavaurioita, tehden hiuksista terveen näköiset ja tuntuiset. Suojaa hiuksia ympäristön ja mekaanisen kulutuksen aiheuttamilta haittavaikutuksilta. Vahvistaa, selvittää ja ehkäisee kaksihaaraisten muodostumista.

No Frizz Vanishing Oil on kaikkia viittätoista hiuksen luonnollisesti sisältämää rasvahappoa sisältävä silikoniton hoitoöljy, joka kosteuttaa karheita hiuksia tehden niistä pehmeämmät, kiiltävämmät, sileämmät ja helposti käsiteltävämmät latistamatta niitä.

SVH 64,90€ (norm. yht. 86,70€) / pkt

Lisätiedot

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4 X Living Proof Beat the Frizz Trio 9-10/23 DEAL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.