Ale

4x ELEVEN VOLUME + TEXTURE DEAL 6-7/21

Tuuheuttava I WANT BODY VOLUME SHAMPOO 300ml & tekstuuria ja volyymia antava I WANT BODY TEXTURE SPRAY 175ml DUO kesä-heinäkuun kampanjatarjouksessa! Tuotteet toimitetaan yhteen vyötettynä.

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu

Kuvaus

Tuuheuttava I WANT BODY VOLUME SHAMPOO 300ml & tekstuuria ja volyymia antava I WANT BODY TEXTURE SPRAY 175ml DUO kesä-heinäkuun kampanjatarjouksessa!

Tuotteet toimitetaan yhteen vyötettynä.

Diili sisältää 4x tuoteduo, eli:

4x I WANT BODY VOLUME SHAMPOO 300ml
4x I WANT BODY TEXTURE SPRAY 175ml
DEALSHEET

I WANT BODY VOLUME SHAMPOO antaa hennoille hiuksille volyymia ja tuuheutta. Shampoo sisältää runsaasti luonnollisia proteiineja, jotka vahvistavat hiuksia ja lisäävät niiden kimmoisuutta. Soija- ja vehnäproteiinien yhdistelmä tunkeutuu hiusvarteen tehden hiuksesta paksumman ja tuuheamman näköisen sekä tuntuisen. Lopputuloksena ilmavat ja kauniin tuuheat hiukset. Sulfaatiton.

ELEVEN Australia I WANT BODY TEXTURE SPRAY -tekstuurisuihke yhdistää hiuspuuterin ja nesteen mahdollistaakseen ainutlaatuisen tyvikohotuksen, rakenteen ja paksummat hiukset. Koostumuksensa ansiosta suihketta on erittäin helppo käyttää. I WANT BODY TEXTURE SPRAY on täydellinen tuote hentohiuksisille tai kaikille, jotka haluavat välitöntä volyymia ja tekstuuria.

Kuluttajakampanja:
ELEVEN Australia I WANT BODY SHAMPOO & TEXTURE SPRAY huikeaan yhteishintaan: SVH 31,80€ (Norm. 41,80€) – säästä 10€!

Lisätiedot

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4x ELEVEN VOLUME + TEXTURE DEAL 6-7/21”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...