Ale

6 x KEVIN.MURPHY DETOX.ME ANGEL TRIO 8/22 DEAL

Lahjapakkauksessa KEVIN.MURPHY tuuheuttava shampoo ja hoitoaine, syväpuhdistava shampoo. 6 paketin ostajalle musta KEVIN.MURPHY termospullo. Säästä 33 %!

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu
Tuotetunnus (SKU): KMDETOX.ME ANGEL6 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Diili sisältää 6 kpl DETOX.ME ANGEL -lahjapakkausta :

6 x ANGEL.WASH 250 ml
6 x ANGEL.RINSE 250 ml
6 x MAXI.WASH 250 ml
1 x musta KEVIN.MURPHY-termospullo

DEAL SHEET

KEVIN.MURPHY ANGEL.WASH on volyymiä antava shampoo hennoille hiuksille. Hellävaraisesti puhdistavassa shampoossa on rauhoittavia eteerisiä öljyjä, vitamiineja, proteiineja sekä antioksidantteja. Sen sisältämä hydrolysoitu kauraproteiini antaa hiuksille rakennetta ja vahvuutta tekemättä niitä raskaiksi. Suojaa hiuksia, tekee niistä pehmeät sekä auttaa hiusväriä kestämään kauniina.

KEVIN.MURPHY ANGEL.RINSE on latistamaton hoitoaine, joka sisältää mangon, kookosvoin ja kamomillan uutteita antamaan kosteutta ja suojaamaan hentoja, kuivia ja värjättyjä hiuksia. Lopputuloksena on ilmavat, tuuheat sekä pehmeät hiukset.

KEVIN.MURPHY MAXI.WASH on hellävaraisesti kuorivia AHA-hedelmähappoja sisältävä detox-shampoo, joka kirkastaa ja syväpuhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Papaijan ja vihreän teen uute sekä limen, mintun ja rosmariinin yhdiste syväpuhdistaa ja stimuloi sekä tasapainottaa hiuspohjaa.

Kuluttajakampanja: 55,80€/pkt
Norm. 83,70€/pkt

Lisätiedot

Tuotemerkki

Saatat myös pitää...