Ale

B3 Brazilian Bond Builder BUSINESS PRO DEAL

TARJOUS B3 Bond Builder 500ml + Demi Permanent Conditioner 1000ml + LAHJAKSI Split End Bonderin 350ml

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu

Kuvaus

Kampanjadiili sisältää:

1x b3 Brazilian Bond Builder 500ml
1x Demi Permanent Conditioner 1000ml
1x LAHJAKSI Brazilian Bond Builder Split End Bonder 350ml

Lisäksi:
B3 kampaamo-opas
B3 hoitomenu – kuluttajaesite
B3 juliste
B3 peilipaikkatarra

Hiusmaailman kulttituote B3 Brazilian Bond Builder on vaalennusten ja värjäysten yhteydessä käytettävä, yksivaiheinen hiusten vaurioitumista ehkäisevä, suojaava ja hiusten kuntoa parantava tuote. Se vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta uudelleenrakentamalla sekä suojaamalla hiuksen kuitukerroksessa olevia rikkisiltoja. B3 Brazilian Bond Builder sopii käytettäväksi kaikkien värisarjojen kanssa eikä se aiheuta muutoksia väriprosessiin. Se korjaa jo syntyneitä vaurioita sekä ehkäisee uusien muodostumista kemiallisten käsittelyiden aikana. B3 lukitsee väripigmentit hiukseen ja pidentää värin kestoa sekä minimoi hiuspohjan ärsytystä käsittelyn aikana. Vedetön koostumus. Vain yksi vaihe, jonka ansiosta aikaa säästyy liiketyössä!

b3 DEMI PERMANENT -hoito korjaa sekä hoitaa vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia välittömästi. Se tekee hiuksista pehmeät, kiiltävät, helposti selvitettävät ja terveen tuntuiset. Hoidon vaikutus kestää jopa 12 pesuun saakka.
Tee b3 DEMI PERMANENT erillisenä hoitona tai hiustenleikkuun yhteydessä. Hoito voidaan myös yhdistää b3 SPLIT END BONDER -hoidon kanssa, joka voidaan tehdä tämän hoidon jälkeen.

b3 SPLIT END BONDER on kampaamossa suoritettava, lämpöaktivoituva hoitokäsittely erityisesti haaroittuneille latvoille. Se sulkee haaroittuneet ja vaurioituneet latvat välittömästi, antaen uskomattoman kiillon sekä suojan tulevia vaurioita vastaan. Valitse b3 SPLIT END BONDER kun halutaan maksimaalista kiiltoa ja sileyttä. Erinomainen apu silloin, kun hius on katkeileva, haaroittuva ja hauras, mutta pituudesta ei haluta luopua tai kun halutaan parantaa hiusten kuntoa. Optimaalinen tulos saavutetaan toistamalla hoito 3–4 viikon välein. Tee b3 SPLIT END BONDER erillisenä hoitona tai minkä tahansa kampaamopalvelun päätteeksi.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “B3 Brazilian Bond Builder BUSINESS PRO DEAL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...