Ale

ELE REPAIR TRIO – HOLIDAY 22

Upea ELEVEN Australia REPAIR TRIO HOLIDAY 22-lahjapakkaus – Huom. Minimiostoerä 6 X ELEVEN Australia Holiday 22 per ensimmäinen tilauskerta, jonka jälkeen voit täydentää haluamillasi määrillä. Ennakkomyynti – toimitus lokakuussa

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu
Tuotetunnus (SKU): ELEREPAIRTRIOHOLIDAY Osastot: , , , , ,

Kuvaus

ENNAKKO MYYNTI – toimitus lokakuussa!

ELEVEN Australia REPAIR TRIO-lahjapakkaus sisältää:

REPAIR MY HAIR NOURISHING SHAMPOO 300 ML
REPAIR MY HAIR NOURISHING CONDITIONER 200 ML
MUOTOILUHARJA

SVH 59€ (Norm. 69,70€)

Huom. Minimiostoerä 6 X ELEVEN Australia Holiday 22 paketteja ensimmäinen tilauskerta, jonka jälkeen voit täydentää haluamillasi määrillä.

REPAIR MY HAIR NOURISHING SHAMPOO sisältää luonnollisia ainesosia ja uutteita, kuten hiuksia hoitavaa vihreää teetä ja hiuspohjaa rauhoittavaa aloe veraa. Kvinoan aminohapot korjaavat jo tapahtuneita vaurioita, samalla kun sen sisältämät proteiinit vahvistavat ja suojaavat hiuksia tulevilta vaurioilta. Kvinoa edesauttaa hiusten kasvua ja ehkäisee hiusten katkeilua. Yhdessä hydrolysoitujen riisiproteiinien ja soijapavun isoflavonien kanssa se auttaa jälleenrakentamaan vahingoittuneita hiuksia, korjaten kemiallisista käsittelyistä aiheutuneita vaurioita.

REPAIR MY HAIR NOURISHING CONDITIONER sisältävää luonnollisia ainesosia ja uutteita, kuten hiuksia hoitavaa vihreää teetä ja hiuspohjaa rauhoittavaa aloe veraa. Kvinoan aminohapot korjaavat jo tapahtuneita vaurioita, samalla kun sen sisältämät proteiinit vahvistavat ja suojaavat hiuksia tulevilta vaurioilta. Kvinoa edesauttaa hiusten kasvua ja ehkäisee hiusten katkeilua. Yhdessä hydrolysoitujen riisiproteiinien ja soijapavun isoflavonien kanssa se auttaa jälleenrakentamaan vahingoittuneita hiuksia, korjaten kemiallisista käsittelyistä aiheutuneita vaurioita. Hydrolysoitu riisiproteiini saa hiukset näyttämään välittömästi vahvemmilta ja runsaammilta. Käytä yhdessä Repair My Hair Nourishing shampoon kanssa.

Musta muotoilu- ja selvitysharja.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ELE REPAIR TRIO – HOLIDAY 22”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...