Ale

K18Hair DEAL BUSINESS STARTER – aloituspaketti

K18 HAIR BUSINESS STARTER -aloituspaketti, jolla pääset loistavaan alkuun K18Hair-liiketoiminnassasi! K18Peptide™ on ainoa markkinoilla oleva aine, joka palauttaa biomimeettisesti ennalleen koko hiuksen keratiinirakenteen.

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu

Kuvaus

Starttipaketti sisältää:

Ammattikäyttöön:
1x K18Hair Professional Molecular Repair Mask 150ml
1x K18Hair Professional Molecular Repair Mist 150ml

Jälleenmyyntiin:
6x K18Hair Leave-in Molecular Repair Mask 50ml – SVH 79,00€
50x K18Hair Leave-in Molecular Repair Mask 5ml -SVH 12€

Markkinointiin:
2x K18Hair -juliste
50x K18Hair -kuluttajaesite
2x K18Hair-Dealsheet A5
1x K18Hair-logoikkunatarra

K18Peptide™ patentoitiin tutkittuamme ja analysoituamme 1242 dekapeptidiä, jotka muodostavat ihmisen koko keratiiniproteiinien geeniperimän. Vuosikymmenen tutkimustyön jälkeen löysimme ainutlaatuisen tieteellisen keinon palauttaa kemiallisista ja mekaanisista käsittelyistä vaurioituneet hiukset terveiksi ja elinvoimaisiksi — K18Peptide™

Patentoitu K18Peptide™ ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin — K18Hair -tuotteet ovat ensimmäisiä ja ainoita tuotteita markkinoilla, jotka jälleenrakentavat kemiallisista ja mekaanisista käsittelyistä vaurioituneet keratiiniketjut biomimetiikan avulla pysyvästi. Lopputuloksena on pehmeät, sileät, vahvat ja elinvoimaiset hiukset.

Hiuksen ketjumaista keratiinirakennetta ylläpitävät kolmenlaiset sidokset, jotka vastaavat hiuksen vahvuudesta ja joustavuudesta. Suola- ja vetysidokset ovat tärkeitä, mutta näitä sidoksia vahvemmat rikkisidokset ovat merkittävimmät hiuksen kokonaisvahvuudelle. Kun rikkisidokset katkeavat, hiuksen rakenne vaurioituu. Tämä vaurio vaikuttaa hiuksen koko keratiinirakenteeseen hiuksen kaikissa kerroksissa. Ei siis ole väliä, onko hius käsittelemätön, kihara, suora tai kemiallisesti käsitelty, sillä kaikki vauriot tapahtuvat molekyylitasolla samalla tavalla. K18Peptide™ on ainoa markkinoilla oleva aine, joka yhdistää katkenneet rikkisillat pysyvästi ja palauttaa biomimeettisesti ennalleen koko hiuksen keratiinirakenteen.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Saatat myös pitää...