Ale

K18Hair 6x MASK 50ml + 12x MASK 5ml 6-7/21

Osta 6 x 50ml K18Hair Leave-in Molecular Repair Mask, saat 12 x 5ml K18Hair Leave-in Molecular Repair Mask + logodisplayn + 6 kpl K18Hair shopper -paperikasseja veloituksetta!

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu

Kuvaus

KUN OSTAT:
6x K18Hair Leave-in Molecular Repair Mask 50ml
(SVH 79,00€)

SAAT:
12x K18Hair Leave-in Molecular Repair Mask 5ml
(SVH 12€/kpl)
1x Akryylinen logodisplay 20x13x3 cm
6 x K18Hair LUXURY SHOPPER -paperikasseja

*logodisplay toimitetaan kerran per asiakas

KULUTTAJAKAMPANJA: 50ml K18Hair Mask -jätettävän hoitoaineen ostajalle 5ml mukaan veloituksetta (edun arvo asiakkaalle 12€). Hinta yht. 79€.

K18Peptide™ patentoitiin tutkittuamme ja analysoituamme 1242 dekapeptidiä, jotka muodostavat ihmisen koko keratiiniproteiinien geeniperimän. Vuosikymmenen tutkimustyön jälkeen löysimme ainutlaatuisen tieteellisen keinon palauttaa kemiallisista ja mekaanisista käsittelyistä vaurioituneet hiukset terveiksi ja elinvoimaisiksi — K18Peptide™

Patentoitu K18Peptide™ ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin — K18Hair -tuotteet ovat ensimmäisiä ja ainoita tuotteita markkinoilla, jotka jälleenrakentavat kemiallisista ja mekaanisista käsittelyistä vaurioituneet keratiiniketjut biomimetiikan avulla pysyvästi. Lopputuloksena on pehmeät, sileät, vahvat ja elinvoimaiset hiukset.

Hiuksen ketjumaista keratiinirakennetta ylläpitävät kolmenlaiset sidokset, jotka vastaavat hiuksen vahvuudesta ja joustavuudesta. Suola- ja vetysidokset ovat tärkeitä, mutta näitä sidoksia vahvemmat rikkisidokset ovat merkittävimmät hiuksen kokonaisvahvuudelle. Kun rikkisidokset katkeavat, hiuksen rakenne vaurioituu. Tämä vaurio vaikuttaa hiuksen koko keratiinirakenteeseen hiuksen kaikissa kerroksissa. Ei siis ole väliä, onko hius käsittelemätön, kihara, suora tai kemiallisesti käsitelty, sillä kaikki vauriot tapahtuvat molekyylitasolla samalla tavalla. K18Peptide™ on ainoa markkinoilla oleva aine, joka yhdistää katkenneet rikkisillat pysyvästi ja palauttaa biomimeettisesti ennalleen koko hiuksen keratiinirakenteen.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “K18Hair 6x MASK 50ml + 12x MASK 5ml 6-7/21”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...