Ale

K18Hair BUSINESS STARTER DEAL 1-2/23 DEAL

Super Deal! K18 Business Starter -diilissä K18Hair-tuotteet ammattikäyttöön sekä jälleenmyyntiin!

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu

Kuvaus

K18Hair BUSINESS STARTER DEAL sisältää:

AMMATTIKÄYTTÖÖN

1 X K18Hair Professional Molecular Repair Mask 150ml
1 X K18Hair Professional Molecular Repair Mist 150ml
1 X K18Hair PRO chelating hair complex 300 ml
1 X K18Hair suihkepullo

JÄLLEENMYYNTIIN

3 X K18Hair Leave-in Molecular Repair Mask 50ml
3 X K18Hair Leave-in Molecular Repair Mask 15ml
3 X K18Hair Leave-in Molecular Repair Mask 5ml
3 X K18 PEPTIDE PREP pH maintenance shampoo 250ml
3 X K18 PEPTIDE PREP detox shampoo 250ml

+ markkinointimateriaalia

K18HAIR -ammattituotteilla suoritat kampaamossasi molekyylikorjauspalvelun, johon mikään muu tuotesarja ei pysty vastaamaan.

K18Hair PEPTIDE PREP PRO chelating hair complex poistaa 7 eri metallia ja mineraalia hiuksista vain 4 minuutissa! Helppo käyttää, ei tarvitse sekoittaa tai huuhdella. Hiusväristä tulee tasainen ja onnistunut, kun metallit ja mineraalit neutraloidaan hiuksista ennen hiustenvärjäystä tai kemiallista käsittelyä.

K18Hair Mist 150ml on esikäsittelytuote, joka valmistaa hiuksen korjaamalla siinä olevia vaurioita ennen kemiallisen käsittelyn aloittamista sekä antaen suojaa käsittelyn aikana
tulevia uusia vahinkoja vastaan.

K18Hair Mask korjaa hiuksen rakennevauriot kemiallisen käsittelyn jälkeen. Sitä voi käyttää myös yksinään korjaavana hoitona. Hoidon sisältämä patentoitu K18Peptide-peptidi palauttaa biomimeettisesti ennalleen hiuksen keratiinirakenteen.

K18 PEPTIDE PREP pH maintenance shampoo luo ihanteellisen perustan terveille hiuksille ja hiuspohjalle. pH-balansoitu koostumus ylläpitää hiusten luonnollista kosteus- ja pH-tasapainoa sekä sulkee hiusten pintakerroksen tehden hiuksista ilmavat, sileät ja helposti hallittavat.

K18Hair PEPTIDE PREPTM detox shampoo syväpuhdistaa hiukset ja hiuspohjan. Se puhdistaa tukkeutuneet hiustupit sekä lian, öljyt, metallit ja tuotekertymät tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Ei haalista hiusväriä.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Saatat myös pitää...