Ale

K18Hair Mask & Mist 150ml + 6kpl 5ml – 1-2/22

K18Hair Mist & Mask 150 ml + VELOITUKSETTA 6 x K18Hair Mask 5 ml

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu

Kuvaus

OSTA:
1x K18Hair Professional Molecular Repair Mask 150ml
1x K18Hair Professional Molecular Repair Mist 150ml

SAAT VELOITUKSETTA:
6 x K18Hair Professional Molecular Repair Mask 5ml

K18Peptide™ patentoitiin tutkittuamme ja analysoituamme 1242 dekapeptidiä, jotka muodostavat ihmisen koko keratiiniproteiinien geeniperimän. Vuosikymmenen tutkimustyön jälkeen löysimme ainutlaatuisen tieteellisen keinon palauttaa kemiallisista ja mekaanisista käsittelyistä vaurioituneet hiukset terveiksi ja elinvoimaisiksi — K18Peptide™

Patentoitu K18Peptide™ ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin — K18Hair -tuotteet ovat ensimmäisiä ja ainoita tuotteita markkinoilla, jotka jälleenrakentavat kemiallisista ja mekaanisista käsittelyistä vaurioituneet keratiiniketjut biomimetiikan avulla pysyvästi. Lopputuloksena on pehmeät, sileät, vahvat ja elinvoimaiset hiukset.

Hiuksen ketjumaista keratiinirakennetta ylläpitävät kolmenlaiset sidokset, jotka vastaavat hiuksen vahvuudesta ja joustavuudesta. Suola- ja vetysidokset ovat tärkeitä, mutta näitä sidoksia vahvemmat rikkisidokset ovat merkittävimmät hiuksen kokonaisvahvuudelle. Kun rikkisidokset katkeavat, hiuksen rakenne vaurioituu. Tämä vaurio vaikuttaa hiuksen koko keratiinirakenteeseen hiuksen kaikissa kerroksissa. Ei siis ole väliä, onko hius käsittelemätön, kihara, suora tai kemiallisesti käsitelty, sillä kaikki vauriot tapahtuvat molekyylitasolla samalla tavalla. K18Peptide™ on ainoa markkinoilla oleva aine, joka yhdistää katkenneet rikkisillat pysyvästi ja palauttaa biomimeettisesti ennalleen koko hiuksen keratiinirakenteen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “K18Hair Mask & Mist 150ml + 6kpl 5ml – 1-2/22”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *