Ale

K18Hair OSTA MIST 150ml, SAAT TOISEN -50% 8-9/21

Kun ostat K18Hair Professional Molecular Repair Mist 150ml -teknisen suihkeen, saat toisen K18Hair Mist -suihkeen 150ml puoleen hintaan.

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu

Kuvaus

Kun ostat K18Hair Professional Molecular Repair Mist 150ml -teknisen suihkeen, saat toisen K18Hair Mist 150ml -suihkeen puoleen hintaan.

K18Hair Professional Molecular Repair Mist on patentoidun K18peptidin sisältävä, ammattikäyttöön tarkoitettu tekninen hoitosuihke, jota käytetään ennen väri-, vaalennus- tai rakennekäsittelyä vahvistamaan hiuksia ja valmistelemaan ne kemialliseen käsittelyyn. Tuote suihkutetaan kevyesti kostutettuihin hiuksiin osioittain ennen kemiallista käsittelyä. Suihkeen on kliinisesti todistettu korjaavan hiusten vauriot 4 minuutin vaikutusajalla.

Jo yhdellä K18Hair Mist -suihkeella tehdyllä esikäsittelyhoitokerralla hiukset saadaan palautettua vahvoiksi ja elinvoimaisiksi ennen mitä tahansa kemiallista käsittelyä. Tämän ansiosta hiuksiin syntyy vähemmän kemiallisen käsittelyn aiheuttamia vaurioita.

Käyttö:
Ennen kemiallisia käsittelyitä: Sumuta hiukset kevyesti vedellä. Jaa hiukset osioihin, käytä 2-6 suihkausta K18Hair Mistiä per osio. Kampaa läpi. Anna vaikuttaa 4 minuuttia. Älä huuhtele.

Jatka haluamallasi kemiallisella käsittelyllä.
Käsittelyn vaikutusajan jälkeen, pese hiukset shampoolla, älä käytä hoitoainetta.
Pyyhekuivaa hiukset ja jatka hoitoa K18Hair Maskilla.

K18Peptide™ patentoitiin tutkittuamme ja analysoituamme 1242 dekapeptidiä, jotka muodostavat ihmisen koko keratiiniproteiinien joukon. Vuosikymmenen tutkimustyön jälkeen löysimme ainutlaatuisen tieteellisen keinon palauttaa kemiallisista ja mekaanisista käsittelyistä vaurioituneet hiukset terveiksi ja elinvoimaisiksi — K18Peptide™

Patentoitu K18Peptide™ ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin — K18Hair -tuotteet ovat ensimmäisiä ja ainoita tuotteita markkinoilla, jotka jälleenrakentavat kemiallisista ja mekaanisista käsittelyistä vaurioituneet keratiiniketjut biomimetiikan avulla. Lopputuloksena on pehmeät, sileät, vahvat ja elinvoimaiset hiukset.

Hei kampaaja, oletko jo suorittanut K18Hair Pro Certification -ohjelman?

K18Hair Pro Certification on interaktiivinen noin 30 minuuttia kestävä ohjelma, joka lisää K18Hair-tuotetietouttasi. Ohjelman suoritettuasi saat sertifikaatin lisäksi kampaamosi kansainväliseen K18Hair Salon Locator -jälleenmyyjähakuun.
Lue lisää TÄSTÄ

 


 

Lisätiedot

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “K18Hair OSTA MIST 150ml, SAAT TOISEN -50% 8-9/21”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...