Ale

KM BODY POSITIVE – PLUMPING&STAYING.ALIVE 1-2/21

Pakettitarjouksessa tuuheuttavat PLUMPING-pesutuotteet ja kaupan päälle erittäin suorituskykyinen jätettävä hoitosuihke STAYING.ALIVE 150ML!

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu

Kuvaus

OSTA
1x PLUMPING.WASH 250ml
1x PLUMPING.RINSE 250ml

SAAT
1x STAYING.ALIVE 150ML

SVH 54,90€ (Norm. 87,70€/setti)

KEVIN.MURPHY PLUMPING.WASH on hiuksia tuuheuttava ja paksuntava shampoo. Sen sisältämät inkiväärin juuriuute sekä nokkosuute vahvistavat ja paksuntavat hiusta, edistävät terveiden hiusten kasvua sekä auttavat ehkäisemään hiustenlähtöä ravitsemalla hiustuppea ja stimuloimalla hiuspohjan verenkiertoa.

KEVIN.MURPHY PLUMPING.RINSE on hiuksia tuuheuttava ja paksuntava hoitoaine, joka pidentää hiusten kasvukautta. Sisältää hiusten kasvulle tärkeää biotiinia sekä ulkoisilta haitoilta suojaavaa ja kosteuttavaa karitevoita. Riisiproteiini ja riisin aminohapot sisältävät runsaasti ravintoaineita, jotka korjaavat ja vahvistavat hiuksia.

KEVIN.MURPHY STAYING.ALIVE on erittäin suorituskykyinen jätettävä hoitosuihke, joka korjaa välittömästi vaurioituneita ja
värikäsiteltyjä hiuksia. Silkkiproteiinit ja isohirvenjäkälä rauhoittavat ja korjaavat vaurioituneita hiuksia ja hiuspohjaa.
Hoitosuihkeen hapan pH sulkee hiussuomuja. Kevyt, täysin painoton koostumus.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Pakkaus

Saatat myös pitää...