Ale

3x KM EARTH DAY REFRESH – ANGEL & FRESH.HAIR 3-4/21

3 kappaletta EARTH DAY ANGEL & FRESH.HAIR -tuotepakettia

Pakettitarjouksessa normaalikokoiset, tuuheuttavat ANGEL-pesutuotteet sekä raikastava ja epäpuhtauksia poistava kuivashampoo FRESH.HAIR 100ml matkakoossa! Kampanjadiili sisältää 3 tuotepakettia

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu

Kuvaus

Yksi valmiiksi pakattu tuotepaketti sisältää 1x KM ANGEL.WASH 250ml, 1x ANGEL.RINSE 250ml ja 1x FRESH.HAIR 100ml TRAVEL. Kampanjadiili sisältää 3 tuotepakettia. Minimi myyntierä 3 pkt.

SVH 49,00€ (Norm. 71,80€/setti)

KEVIN.MURPHY ANGEL.WASH on volyymiä antava shampoo hennoille hiuksille. Hellävaraisesti puhdistavassa shampoossa on rauhoittavia eteerisiä öljyjä, vitamiineja, proteiineja sekä antioksidantteja. Sen sisältämä hydrolysoitu kauraproteiini antaa hiuksille rakennetta ja vahvuutta tekemättä niitä raskaiksi. ANGEL.WASH suojaa hiuksia, tekee niistä pehmeät sekä auttaa hiusväriä kestämään kauniina.

KEVIN.MURPHY ANGEL.RINSE on latistamaton hoitoaine, joka sisältää mangon, kookosvoin ja kamomillan uutteita antamaan kosteutta ja suojaamaan hentoja, kuivia ja värjättyjä hiuksia. Lopputuloksena on ilmavat, tuuheat sekä pehmeät hiukset.

KEVIN.MURPHY FRESH.HAIR -kuivashampoo tuuheuttaa, antaa rakennetta sekä poistaa hiuksista epämiellyttäviä tuoksuja ja rasvaisuuden. Sen sisältämä antioksidanttinen tangeriinin kuoriöljy suojaa hiuksia ja antaa niille kauniin, luonnollisen kiillon. FRESH.HAIR-kuivashampoota voidaan käyttää myös muotoilutuotteena luomaan hiuksiin mattaista rakennetta ja se sopii myös tummille hiuksille.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Saatat myös pitää...