Ale

3x KM EARTH DAY REFRESH – HYDRATE-ME & YOUNG.AGAIN DRY 3-4/21

3 kappaletta EARTH DAY HYDRATE-ME & YOUNG.AGAIN DRY -tuotepakkausta

Pakettitarjouksessa normaalikokoiset, kosteuttavat HYDRATE-ME-pesutuotteet sekä hiuksia kosteuttava ja raikastava kuivahoitoainesuihke YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER 100ml matkakoossa!Kampanjadiili sisältää 3 tuotepakettia.

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu

Kuvaus

Yksi valmiiksi pakattu tuotepaketti sisältää 1x HYDRATE-ME.RINSE 250ml, 1x HYDRATE-ME.WASH 250ml ja 1x YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER 100ml. Kampanjadiili sisältää 3 tuotepakettia. Minimi myyntierä 3 pkt.

SVH 49,00€ (Norm. 71,80€/setti)

KEVIN.MURPHY HYDRATE-ME.WASH on kakaduluumun uutetta sisältävä, kosteuttava shampoo, jonka A-, E-, ja C-vitamiinit lukitsevat kosteuden hiuksen sisään tehden hiuksista silkkisen pehmeät.

KEVIN.MURPHY HYDRATE-ME.RINSE on kakaduluumun uutetta, vitamiineja ja leväuutetta sisältävä hoitoaine, joka kosteuttaa hiuksia ja antaa niille kauniin kiillon. Lopputuloksena sileät, helposti kammattavat ja elinvoimaiset hiukset.

Painoton YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER -kuivahoitoainesuihke elvyttää, raikastaa ja kosteuttaa hiuksia tehokkaasti. Silkkisen ja kuivan koostumuksensa ansiosta suihke tekee hiuksista samettimaiset, pehmeät ja sileät. Sen sisältämät ikikukkauute, auringonkukkaöljy ja pantenoli (B5) yhdessä kosteuttavat ja suojaavat hiuksia sekä tekevät niistä helposti hallittavat. Hiuksista tulee terveen tuntuiset ja näköiset.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Saatat myös pitää...