Ale

KM LUXE – HOLIDAY 23 – REPAIR

Huom. Minimiostoerä 8 kpl KEVIN.MURPHY-lahjapakkauksia per ensimmäinen tilauskerta (saa yhdistää eri paketteja), jonka jälkeen voit täydentää haluamillasi määrillä. Tuotteet toimitetaan lokakuun alussa.

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu

Kuvaus

Korjaava ja vahvistava shampoo ja hoitoaine
kuiville, vahingoittuneille ja hauraille hiuksille
+ LAHJAKSI hiuksiin jätettävä kosteuttava ja
koostumukseltaan kevyt hoitoöljy.

Upea REPAIR -lahjapakkaus sisältää:

REPAIR-ME.WASH 250ml
REPAIR-ME.RINSE 250ml
YOUNG.AGAIN 100ml

SVH 59,80€ (Norm. 93,70€)

Huom. Minimiostoerä 8 kpl per ensimmäinen tilauskerta, jonka jälkeen voit täydentää haluamillasi määrillä.

REPAIR-ME.WASH on korjaava ja jälleenrakentava shampoo, joka sisältää ananaksesta ja papaijasta johdettuja entsyymejä sekä herneestä saatavia proteiineja. Vahvistaa ja korjaa kuivia, vahingoittuneita ja hauraita hiuksia sekä tekee ne silkkisiksi ja kiiltäviksi.

REPAIR-ME.RINSE on jälleenrakentava ja vahvistava hoitoaine, joka sisältää sheavoita ja aloe veraa, jotka pehmentävät hiuksia sekä suojaavat niitä ulkoiselta rasitukselta. Acai-marja ja herneestä saatavat proteiinit vahvistavat hiuksia sekä parantavat niiden käsiteltävyyttä. Lopputuloksena sileät ja elinvoimaiset hiukset.

YOUNG.AGAIN on kevyt hiuksiin jätettävä hoitoöljy, jonka koostumus on suunniteltu erityisesti pitkien ja hauraiden sekä ikääntyvän hiustyypin erityistarpeisiin. Tuote sisältää ikikukkauutetta, joka suojaa hiuksia hapettumiselta tehden samalla hiuksista pehmeät ja sileät. Lisäksi tuote suojaa hiuksia lämmöltä ja ympäristön haittavaikutuksilta sekä kosteuttaa kuivaa ja vaurioitunutta hiussolukkoa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KM LUXE – HOLIDAY 23 – REPAIR”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.