Ale

Living Proof SCALP CARE DUO 3+1 LAUNCH

Introdiili Living proof Scalp Care -tuotteista!

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu

Kuvaus

KUN OSTAT
3 x REVITALIZING TREATMENT 73ml
3 x DRY SCALP TREATMENT 100ml

SAAT
1 x REVITALIZING TREATMENT 73ml (testeri)
1 x DRY SCALP TREATMENT 100ml (testeri)
KULUTTAJAESITE
DEAL SHEET

Living Proofin patentoidun Healthy Follicle ComplexTM yhdistelmän sisältävä SCALP CARE REVITALIZING TREATMENT 73ml on hiuspohjan hoitotuote, joka ehkäisee ympäristön stressitekijöiden kuten ilmansaasteiden, stressin ja ruokavalion aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia hiusten ja hiuspohjan terveyteen. Scalp Care Revitalizing Treatment -hoidon käytöllä saavutetaan runsaammat, tuuheammat ja terveemmän näköiset hiukset aina hiusten juurista alkaen.
Healthy Follicle ComplexTM ravitsee hiuspohjaa vahvistaen hiustuppia samalla kun aikakapseloidut aktiiviset aineet ravitsevat hiuksia, hiustuppia ja hiuspohjaa targetoidusti. Peptidiyhdistelmä paksuntaa hiuksia välittömästi ja jojobaesterit yhdessä vitamiinien kanssa tasapainottavat, ravitsevat sekä kosteuttavat hiuspohjaa välittömästi ja pitkäkestoisesti.
SVH 32,00€/kpl

DRY SCALP TREATMENT 100ml on hiuspohjan hoitoneste, joka kosteuttaa hiuspohjaa välittömästi ja antaa pitkäkestoisen helpotuksen hiuspohjan kuivuuteen, kutinaan ja ärsytykseen. Restore Dry Scalp Treatment sisältää B3-vitamiiniin pohjautuvan yhdistelmän, joka tasapainottaa hiuspohjan luonnollisen mikrobiomin ja antaa pitkäkestoisen helpotuksen ärsyyntyneen hiuspohjan oireisiin. Hyaluronihappo kosteuttaa hiuspohjaa välittömästi ja pitkäkestoisesti. Uusi pakkaus!
SVH 32,00€/kpl

Lisätiedot

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Living Proof SCALP CARE DUO 3+1 LAUNCH”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *