PULP RIOT TONER Rose Gold toner 90 ml

Pikasävyte, ROSE GOLD. Täydellisiin ruusukullan sävyihin.

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu
Tuotetunnus (SKU): P1957100 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Pulp Riot Toner -sävytteet ovat nopeita, visuaalisen vaikutusajan sävytteitä vaaleille hiuksille. Ne saavuttavat sävyn jo muutamassa minuutissa. Värin intensiivisyyttä säädellään vaikutusajalla ja hapetteen vahvuudella sekä sekoitussuhteella. Pulp Riot Tonereita voidaan sekoittaa rajattomasti keskenään.

KÄYTTÖOHJE:
1. Sekoita 1 osa toneria ja 2 osaa 1,8% (hennot, ohuet hiukset) tai 3% (paksut, karkeat hiukset) hapetetta. Vinkki! Jos haluat hidastaa värin kehittymistä tai saada pastellisemman lopputuloksen, voit käyttää sekoitussuhteena 1:3 tai 1:4.
2. Lisää pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin, 1 – 1,5 cm osioissa. Levitä väriä ensin vaalennettuihin osioihin, tyvestä latvaan liikuttaen värisutia sivulta toiselle varmistaaksesi värimassan tasaisen levittymisen hiuksiin.
3. Pulp Riot Tonerit ovat huippunopeita ja edistyksellisiä, ja ne saavuttavat sävyn jo 5 minuutissa tai jopa nopeammin. Jos haluat intensiivisemmän lopputuloksen, voit antaa tonerin vaikuttaa 15-20 minuuttia. Pese hiukset shampoolla vaikutusajan jälkeen.
4. Voit sekoittaa Tonereita vapaasti keskenään luodaksesi monipuolisia lopputuloksia. Ne toimivat parhaiten 8-10 -tummuisilla pohjilla. Tonerit ovat myös erinomaisia valmistaaksesi täydellisen pohjan suoraväriä varten.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PULP RIOT TONER Rose Gold toner 90 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...