Ale

UUTUUS! 4 x COCOBELLA SILK PILLOW CASE SILKKITYYNYLIINAT X 4 x K18HAIR 11-12/22 DEAL

UUTUUS! Cocobella -silkkityynyliina on ylellistä ja paksua, 100 % mulperipuun pitkäsäikeistä, silkkiä. Osta 4 silkkityynyliinaa saat extra-alen tyynyliinoista sekä LAHJAKSI 4 X K18Hair Leave-in Molecular Repair Mask 5ml, säästä 23 %. Paketissa 2 valkoista ja 2 pinkkiä. Jos haluat eri värilajitelman, ilmoita haluamasi värit tilauksen lisätietoja-kohdassa.

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu

Kuvaus

Kampanjadiili sisältää yhteensä:

2 X COCOBELLA SILK PILLOW CASE WHITE SILKKITYYNYLIINA

2 X COCOBELLA SILK PILLOW CASE PINK SILKKITYYNYLIINA

4 X K18Hair Leave-in Molecular Repair Mask 5ml

Silkkityynyliina ja 5ml Mask SVH 69€ (norm. 81€)

Jos haluat eri värilajitelman, ilmoita haluamasi värit tilauksen lisätietoja-kohdassa.

KULUTTAJAKAMPANJA: Cocobella-silkkityynyliinan ostajalle kaupan päälle K18Hair Molecular Repair Mask 5ml (arvo 12€). Yht 69€.

Cocobella -silkkityynyliina on ylellistä ja paksua, 100 % mulperipuun pitkäsäikeistä, silkkiä. Tyynyliinan koko on 50 x 60 cm, joka on tavallisin tyynykoko Suomessa.

• Miellyttävän tuntuinen ihoa vasten
• Ehkäisee uniryppyjen syntymistä
• Antibakteerinen – auttaa iho-ongelmiin
• Ehkäisee hiusten sähköistymistä
• Lisää hiusten silkkisyyttä!

Nukkuessasi saat keskimäärin 5 kilon painon kasvojesi ihon päälle. Siksi saatat herätä tyynyliinan aiheuttamat juonteet kasvoillasi. Silkki ei absorboi kasvojesi kosteutta samalla tavalla kuin puuvilla, ja hyvin kosteutettu iho on sileämpi. Lisäksi iho-ongelmista, kuten aknesta kärsivät ovat hyötyneet silkin antibakteerisista ominaisuuksista. Silkille luontaisien ominaisuuksien ansiosta hiusten luonnolliset öljyt säilyvät hiuksissa, näin hiukset tuntuvat herätessä sileiltä, terveiltä ja pehmeiltä. Lisäksi silkin luontaiset ominaisuudet estävät hiusten sähköistymistä.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UUTUUS! 4 x COCOBELLA SILK PILLOW CASE SILKKITYYNYLIINAT X 4 x K18HAIR 11-12/22 DEAL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...