Ale

UUTUUS! KEVIN.MURPHY KILLER.CURLS INTRO DEAL

UUTUUS! KEVIN.MURPHY KILLER.CURLS INTROPAKETTI – Kiharaa aktivoiva, ravitseva ja kosteuttava tuotesarja laineikkaille ja kiharille hiuksille. SÄÄSTÄ 30%

Verkkokauppamme on suunnattu kampaamoalan ammattilaisille. Kirjaudu sisään ostaaksesi.

Kirjaudu

Kuvaus

Intropaketti sisältää:

Jälleenmyyntiin:
3 x KILLER.CURLS WASH 250 ml
3 x KILLER.CURLS RINSE 250 ml
3 x KILLER.TWIRLS 150 ml

Pesupaikalle:
1 x KILLER.CURLS WASH 1000 ml
1 x KILLER.CURLS RINSE 1000 ml

Myyntiä edistämään
1 x BAMBOO DISPLAY (rajoitettu erä)

KILLER.CURLS WASH on kiharaa aktivoiva, ravitseva ja kosteuttava shampoo laineikkaille ja kiharille hiuksille. Kauran ydinuutetta sisältävä shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti. Koostumus sisältää runsaasti ravitsevia ainesosia, jotka vahvistavat hiuksia ja säilyttävät hiusten luonnollisen kosteustasapainon. Hiuksista tulee kiiltävät ja elinvoimaiset.
SVH 31,90€

KILLER.CURLS RINSE on kiharaa aktivoiva, ravitseva ja kosteuttava hoitoaine laineik- kaille ja kiharille hiuksille. Kauran ydinuutetta sisältävä hoitoaine kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Parantaa hiusten rakennetta niin, että kiharoista tule pehmeät, erotellut, kiiltävät ja kimmoisat.
SVH 31,90€

KILLER.TWIRLS on hiuksiin jätettävä muotoiluvoide kiharille hiuksille. Parantaa hiusten rakennetta, korostaa kiharoita, kosteuttaa, antaa kiiltoa ja kosteussuojan hiuksille. Sisältää kauran ydinuutetta ja karitevoita. Parhaan lopputuloksen saat, kun annat hiusten ilmakuivua. Voit myös halutessasi kuivata hiukset diffuusorin avulla.
SVH 33,90€

Lisätiedot

Tuotemerkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UUTUUS! KEVIN.MURPHY KILLER.CURLS INTRO DEAL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...