COLOR.ME by KEVIN.MURPHY -väriperhe täydentyy uudella, puuterisen pehmeällä NUDE-sävykokoelmalla!

Trendikäs COLOR.ME NUDE -kokoelma sisältää 4 eri tummuutta: 8.28, 9.28, 10.28 sekä 11.28, jotka koostuvat beigen ja violetin yhdistelmästä ja luetaan neutraaliin COLOR.ME-sävyperheeseen. Näillä kevään must have -sävyillä luot ajankohtaiset beigen, nuden ja puuterinsävyt. BEIGE.VIOLET-sävyt toimivat monipuolisesti erilaisissa pohjasävyissä.

Kevin halusi täydentää COLOR.ME-sävyperhettä mielenkiintoisella sävykokoelmalla, joka toimii moneen pohjasävyyn sekä imartelee kaikkia ihonsävyjä. Hän inspiroitui kansainvälisistä kaunottarista, kuten J.Lo`sta, Beyoncesta sekä Penélope Cruzista. Heidän hiustensa puuterisen pehmeät beigen ja nuden sävyt ovat aina tyylikkäät, eläväiset sekä persoonallisen vivahteikkaat, aivan kuten COLOR.ME-sävytkin!


KEVIN.MURPHY-kouluttajan vinkit

NUDE-sävyt ovat loistavia esimerkiksi silloin, kun lähdet vaalentamaan tummaa hiusta ja haluat sävyttää sen puuteriseen beigen sävyyn. Riippuen pohjan tummuudesta ja sävystä, saat aikaan vivahteikkaita ja persoonallisia NUDEN-sävyjä. Vaaleille 9-10 tummuisille pohjille ne tuovat jopa hennon roosaisen, hieman BLUSHING. NUDE -sävyn. Voit käyttää näitä sävyjä sekä kestovärinä että sävytyksenä sekä myös pH.D-hapanvärikäsittelynä. Muista että väreillä voit vaalentaa maksimissaan 3 astetta värjäämätöntä hiusta.

KEVIN.MURPHY BRAND.SPECIALIST Riikka Vanha-aho


KÄYTTÖ:

Sekoita sävy valitsemasi LIQUID.ACTIVATOR tai CREAM.ACTIVATOR-hapetteen kanssa. Oikea sekoitussuhde riippuu valitsemastasi väripalvelusta. Harmaiden peittoon suosittelemme 6% hapetetta.

KENELLE:

Kaikille heille, jotka haluavat trendikkään NUDE-sävyn. BEIGE.VIOLET sävyllä voit vaalentaa maksimissaan 3 astetta, pysyä samassa tummuusasteessa tai luoda tummempia sävyjä.

ERITYISTÄ:

Värjäämättömään hiukseen .28-sävyt antavat hennon puuterisen vivahteen. Tummempiin ja lämpimiin pohjiin lopputulos on karamellisen hunajainen kuten CARAMEL.BEIGE tai HONEY.NUDE ja vaaleisiin, viileämpiin pohjiin puuterinen BLUSHING.NUDE. Sävyt antavat vivahteikkaan lopputuloksen ja upeaa kiiltoa, riippumatta lähtötilanteesta.


Tilaa tuotteet: