Alta voit tutustua koulutustarjontaamme tuotemerkeittäin, mikäli haluat tutustua koko koulutusvalikoimaan kerralla, onnistuu se koulutuskalenteristamme.

TUTUSTU & ILMOITTAUDU KEVIN.MURPHY & COLOR.ME -KOULUTUKSIIN TÄSTÄ

KEVIN.MURPHY-tuotteet ovat syntyneet noudatellen samaa filosofiaa kuin ihonhoitotuotteet. Ne on suunniteltu painottomiksi, mutta silti äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi.

TUTUSTU & ILMOITTAUDU LIVING PROOF -KOULUTUKSIIN TÄSTÄ

Living proof -tuotteet ratkaisevat hiustenhoitoon liittyviä haasteita tieteen ja patentoidun teknologian avulla.

TUTUSTU & ILMOITTAUDU ELEVEN AUSTRALIA -KOULUTUKSIIN TÄSTÄ

TUTUSTU & ILMOITTAUDU ELEVEN AUSTRALIA COLOUR KOULUTUKSIIN TÄSTÄ


ELEVEN Australialta löytyy hiustenhoito- ja muotoilutuotteet jokaiselle hiustyypille, jotka tekevät täsmälleen sen mitä lupaavat.

K18Hair PRO Sertifikaatti
K18Hair koulutukset

K18Peptide on ensimmäinen ja ainoa markkinoilla oleva aine, joka korjaa ja ennallistaa biomimeettisesti ja kokonaisvaltaisesti hiuksen keratiinirakenteen.

TUTUSTU & ILMOITTAUDU Pastell. -KOULUTUKSIIN TÄSTÄ


Pastell. -koulutus sisältää kaiken tiedon aina pidennysten suunnittelusta kiinnitykseen ja huoltoon sekä palveluiden hinnoitteluun ja markkinointiin.

Oletko kiinnostunut tutustumaan FRAMEDAN väri- ja tuotebrändeihin? Haluaisitko päästä itse testaamaan tuotteita inspiroivassa ympäristössä yhdessä kollegoiden sekä Framedan tiimin kanssa?


Meillä Framedalla aktiivinen kouluttautuminen käsitetään ammattitaidon kulmakiveksi, jolla on kauaskantoisia, merkittäviä vaikutuksia elämään. Uskomme siihen, että jatkuva ja monipuolinen kouluttautuminen on panostamista omaan itseesi, sijoitus mielekkäämpään elämään työssä ja vapaa-ajalla sekä palkintona tietysti parantunut tulotaso ja tyytyväisemmät asiakkaat. 

Kouluttautuminen näkyy lyhyellä aikavälillä itsetunnossa, motivaatiossa ja sekä hieman pidemmällä aikavälillä suoraan tulotasossa. Vaikka olisimme jo koulumme käyneet, uskomme, että jokaisen on mahdollista oppia uutta joka päivä. ”Lifelong learning” -käsite tekee itseasiassa arkisesta puurtamisestamme samalla kappaleen verran mielekkäämpää. Elinikäinen oppiminen pitää myös Sinun omaa brändiäsi yllä alati kehittyvällä, kiehtovalla kampaamoalalla. 

Useimmat kouluttajamme kouluttautuvat itse useita viikkoja vuodesta ulkomailla ja tuovat mukanaan kansainvälisyyden tuomaa varmuutta ja inspiraatiota myös suomalaisten kampaajien hyödyksi.

Nämä asiat mielessä koostamme aina monipuolisen kokonaisuuden koulutuksia. Ajankohtaiset koulutukset löydät aina tältä sivulta. Päivitämme koulutustarjontaa jatkuvasti, joten sivua kannattaa seurata aktiivisesti!