Meillä Framedalla aktiivinen kouluttautuminen käsitetään ammattitaidon kulmakiveksi, jolla on kauaskantoisia, merkittäviä vaikutuksia elämään. Uskomme siihen, että jatkuva ja monipuolinen kouluttautuminen on panostamista omaan itseesi, sijoitus mielekkäämpään elämään työssä ja vapaa-ajalla sekä palkintona tietysti parantunut tulotaso ja tyytyväisemmät asiakkaat. 

Kouluttautuminen näkyy lyhyellä aikavälillä itsetunnossa, motivaatiossa ja sekä hieman pidemmällä aikavälillä suoraan tulotasossa. Vaikka olisimme jo koulumme käyneet, uskomme, että jokaisen on mahdollista oppia uutta joka päivä. ”Lifelong learning” -käsite tekee itseasiassa arkisesta puurtamisestamme samalla kappaleen verran mielekkäämpää. Elinikäinen oppiminen pitää myös Sinun omaa brändiäsi yllä alati kehittyvällä, kiehtovalla kampaamoalalla. 

Useimmat kouluttajamme kouluttautuvat itse useita viikkoja vuodesta ulkomailla ja tuovat mukanaan kansainvälisyyden tuomaa varmuutta ja inspiraatiota myös suomalaisten kampaajien hyödyksi.

Nämä asiat mielessä koostamme aina monipuolisen kokonaisuuden koulutuksia. Ajankohtaiset koulutukset löydät aina tästä linkistä: www.eventbrite.fi/o/frameda-oy-30793441702. Päivitämme koulutustarjontaa jatkuvasti, joten sivua kannattaa seurata aktiivisesti!

KEVIN.MURPHY tunnetaan hiusalan kehittäjänä ja hiusmuodin luojana. Tuotteiden painoton teknologia ja laadukkaiden raaka-aineiden valinta auttaa kampaajia jokapäiväisessä liiketyössä, kuvauksissa ja muotinäytöksissä, luomaan kestäviä hiustyylejä, kunnioittaen hiusta ja edistäen niiden hyvinvointia. Tule inspiroitumaan kursseillemme ja imemään tietoa miten voit työskennellä entistä paremmin tuotteiden kanssa ja tarjoamaan asiakkaillesi parasta palvelua ja oikeat tuotteet kotiin. Koulutuksista vastaavat kouluttajamme, joita koulutetaan säännöllisesti
KEVIN.MURPHY:n kansainvälisen tiimin toimesta. Tuomme tietotaidon ja uudet trendit joka kaudella sinun saataville. Koulutusvalikoimassa on erittäin monipuolinen valikoima koulutuksia tuotteiden perusteista aina luovuuden kasvattamiseen ja upeisiin kampauksiin. Tavoitteena on huikea asiakaskokemus, kampaajan itseluottamuksen vahvistuminen ja tietysti liikevaihdon kasvu kampaamossa. Haluamme että jokainen kampaaja tuntee intohimoa tuotteita kohtaan ja saa välitettyä tunteen myös omille asiakkailleen. Näemme tuotteiden, palveluiden ja elämysten jälleenmyynnissä erittäin suurta kasvun mahdollisuutta.

Tutustu koulutuksiimme täältä, täältä ja täältä sekä FramedaPro facebook-ryhmässä.

COLOR.ME by KEVIN.MURPHY -värisarjan ideologia perustuu huippulaatuisiin pigmentteihin, kestävään väritulokseen, värjäämisen monipuolisuuteen sekä parhaaseen mahdolliseen asiakastyytyväisyyteen. Tarjoamme monipuolisia värikoulutuksia värjäyksen juuri aloittaneille, jo pidempään värjänneille sekä supervärjäreille. Koulutuksista vastaavat kouluttajamme, joita koulutetaan säännöllisesti KEVIN.MURPHY:n kansainvälisen tiimin toimesta. Tuomme tietotaidon ja uudet trendit joka kaudella sinun saataville. Kurssimme on rakennettu niin, että koulutuspolku vie tuoreemmat ja jonkin aikaa työskennelleet kampaajat huippuvärjäreiksi ja jo kaiken kokeneet saavat myös inspiraatiota jokapäiväiseen työhönsä ja kasvatettua ammattitaitoaan ja niin että rakastut värjäämiseen yhä uudelleen ja uudelleen. 

Tutustu koulutuksiimme täältä ja täältä sekä FramedaPro facebook-ryhmässä.

Me ratkaisemme ongelmia. Ratkaisemme hiustenhoitoon liittyviä haasteita tieteen ja patentoidun teknologian avulla. Kaikki alkoi Cambridgessa, Massachusettsissa, missä ryhmä tunnettuja tiedemiehiä ja hiusalan ammattilaisia yhdistivät tietotaitonsa yhteinen päämäärä mielessään: haastaa perinteiset näkemykset hiustenhoidossa ja muotoilussa käytettävistä raaka-aineista. 

Tule tutustumaan Living proofin ideologiaan pintaa syvemmältä ja oppimaan käytännössä, miten saat toteutettua kestäviä lookkeja asiakkaillesi ja nostettua tuotteiden jälleenmyynnin oikealle tasolle. 
Living proofin taiteellisena johtajana työskentelee alan legenda, Michael Shaun Corby. MSC:llä on pitkä kokemus alan kehittäjänä ja hän toimii myös NAHA:n puheenjohtajana. Michaelin koulutuskanavan löydät täältä.

Seuraa koulutuksiamme FramedaPro facebook-ryhmässä.

Inspiroidu ikuisesta kesästä ja rantojen tuoksuista ammentavasta ELEVEN Australia -tuotesarjasta. Kuluttajat rakastavat tätä brändia, ota se haltuun koulutusten avulla. Nosta luovuus ja jälleenmyyntisi korkeammalle kuin
surffarin dream wave! 

Tutustu ELEVEN Australia insta-koulutuksiin täältä.

Seuraa koulutuksiamme FramedaPro facebook-ryhmässä ja inspiroidu
koulutusvideoiden kanssa täällä.

PULP RIOT ja FACTION8 -värisarjat on kehitetty, formuloitu ja testattu vajaan 100:n kampaajan toimesta Los Angelesissa. Haluttiin varmistaa että värit toimivat vaativassa kampaamoympäristössä juuri niin kuin niiden pitääkin ja taaten modernin asiakkaan 100% tyytyväisyys. Värikursseillamme saat opastusta ja inspiraatiota uudenaikaisiin väritekniikoihin ja vaativimpienkin väritöiden toteuttamiseen asiakkaillesi. Samalla saat mahdollisuuden vastata erittäin suureen kuluttajakysyntään, joita näillä väreillä on. 

Seuraa Pulp Riot -koulutuksia PulpRiotTV:stä ja FramedaPro facebook-ryhmässä.

KEVIN.MURPHY SESSION.SALON on ainutlaatuinen koulutusohjelma, jota toteutetaan jo yli kahdessakymmenessä maassa. Ohjelman tavoitteena on vahvistaa huippuosaajien ammattitaitoa ja itsevarmuutta niin tuotetietouden, myynnin edistämisen, kommunikaation, tiimityöskentelyn kuin esiintymisenkin osalta.
Menestyskonsepti SESSION.SALON avaa KEVIN.MURPHY -maailman kokonaisuudessaan. Se on tavoitteellinen ja erittäin inspiroiva matka siihen osallistuville ja hyödyttää suuresti myös kampaamon muuta tiimiä ja kuluttaja-asiakasta laadukkaamman palvelun myötä. Kurssi auttaa ymmärtämään kommunikaation, palvelukokonaisuuden suunnittelun ja jatkuvan kouluttautumisen sekä itsensä haastamisen merkityksen menestyksen luomisessa.

Seuraa SESSION.SALON -tiedotteita FramedaPro facebook-ryhmässä.