VAHVISTAVA JA KIILTOA ANTAVA HIUSVÄRI

COLOR.ME-tuoteperheen uusin lisäys, ainutlaatuinen nestemäinen hapanväri COLOR.ME GLOSS yhdistää hiusvärin ja tehohoidon ominaisuudet. Kirkkaat ja pehmeät sävyt mahdollistavat loputtoman luovuuden sekä luonnolliset ja kauniin kiiltävät lopputulokset. Elinvoimaa värjäämättömille, värjätyille tai vaalennettuille hiuksille.

 • Moderni sävyvalikoima – 34 valoa heijastavaa sävyä
 • Liiketyöläheiset ja nopeat palvelut monipuolisella koostumuksella sekä tuotevalikoimalla
 • Ainutlaatuinen, ylellinen nestemäinen geelikoostumus 1:2 sekoitussuhteella
 • Ei vaurioita suomukerrosta, ei muuta luonnollista hiusväriä
 • Vegaaninen koostumus
 • Ammoniakiton, PPD- ja MEA-vapaa
 • Mieto tuoksu takaa miellyttävän värjäyskokemuksen
 • Hiusten värjäys ilman näkyvää tyvikasvua (kesto 15+ hiustenpesua)

COLOR.ME GLOSS PALVELUT

Monipuoliset ja helppokäyttöiset GLOSS-puolikestovärit vahvistavat hiuksia saaden ne näyttämään sekä tuntumaan elinvoimaisilta ja niillä saavutetaan lopputulokset, joiden ylläpito on helppoa. Tämän ansiosta värisarja on täydellinen ratkaisu kaikille kampaajille.

 • Korosta, sävytä tai neutralisoI
 • Tummenna, tasapainota tai korjaa
 • Pastellisoi
 • REFILL & BOND -tehohoito

COLOR.ME GLOSS SINUN KAMPAAMOOSI?

34 VALOA HEIJASTAVAA SÄVYÄ +

GEL.ACTIVATOR

Helppokäyttöinen ja nopeasti sekoittuva ylellinen geelihapete. Tuotteen hapan pH suojaa hiuksen rakennetta, estää luonnollisen sävyn muuttumisen, eikä vaurioita hiusta. Mikä parasta, tuotetta voidaan käyttää useilla levitystekniikoilla, mahdollistaen tuotteen levityksen niin kampaamotuolissa kuin pesupaikallakin. 1:2 sekoitussuhde

CLEAR

Pigmentittömällä CLEAR-sävyllä lisäät upeaa kiiltoa tai pastellisoit muita värisarjan sävyjä. Voit käyttää CLEAR-sävyä myös erillisenä tuuheuttavana ja vahvistavana tehohoitona, joka antaa upean kiillon. Soveltuu käytettäväksi tehohoitona värjätyille sekä värjäämättömille hiuksille.


REFILL & BOND TEHOHOITO on täydellinen valinta erillisenä tehohoitona asiakkaille, jotka eivät halua värjätä hiuksiaan.

VALINNAT, JOITA TEEMME

Nauti hiusväristä, joka vahvistaa hiuksia ja antaa niille upean kiillon sekä koostumuksesta, joka on ystävällinen niin kampaajalle kuin ympäristöllekin.

Koostumukseltaan vegaaniset COLOR.ME GLOSS -tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä raaka- aineita, sivutuotteita tai käsittelyn apuaineita.

Haluamme tuotteidemme olevan hius- ja ympäristöystävällisiä. GLOSS-tuotteiden koostumus on biohajoava, pullot ovat valmistettu kierrätysmuovista ja tuotteet ovat valmistettu innovatiivisilla menetelmillä, jotka säästävät energiaa ja käyttävät 100% uusiutuvaa energiaa.

TEKNOLOGIA

KM.BOND2

Ainutlaatuinen kasviproteiiniyhdistelmämme vahvistaa hiusta sisältäpäin. Kasviuutteista saadut hydrolisoidut proteiinit ovat molekyylikooltaan pieniä ja pääsevät näin korjaamaan hiusten vaurioita kuitu- ja suomukerroksessa.

Hiusta korjaavien sidosten ansiosta hiuksista tulee 37% paksummat1, 25% vahvemmat1 ja elinvoimaisemmat vain yhdellä käyttökerralla. Hiukset vahvistuvat jokaisella värjäyskerralla.

C-VITAMIINI

Luonnollinen antioksidantti, joka suojaa hiuksia ja estää hiusvärin sameutumista. Luonnollisesta sokerin lähteestä, sorbitolista saatava C-vitamiinin muoto mahdollistaa maksimaalisen puhtaat ja kirkkaat värjäyslopputulokset.

REFILL & BOND TEHOHOITO

Jälleenrakentava, syväkosteuttava tehohoito, joka palauttaa hiusten elinvoimaisuuden

Jopa 37% paksummat hiukset1
– Hiusta täyttävä vaikutus

25% vahvemmat hiukset1
– Jo ensimmäisellä käyttökerralla

Vahvistaa hiuksia
– Jokaisella käyttökerralla

Syväkosteuttava
– Lopputuloksena kosteutetut, pehmeät ja kiiltävät hiukset

Moisture lock -teknologia
– Lukitsee kosteuden hiuksiin ja palauttaa hiuksen hydrofobisen tilan eli hiuksen luonnollisen kyvyn hylkiä vettä pinnaltaan

1 Esivaalennettuihin hiuksiin

34 VALOA HEIJASTAVAA SÄVYÄ

COLOR.ME + KEVIN.MURPHY VÄRIN VIIMEISTELYPALVELU

KOULUTUS

Kokoamme joka kaudeksi monipuolisen ja runsaan kattauksen laadukkaita, motivoivia ja ajankohtaisia koulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille kampaamoalan ammattilaisille. Jatkuva oppiminen pitää myös omaa brändiäsi yllä alati kehittyvällä, kiehtovalla kampaamoalalla.

COLOR.ME by KEVIN.MURPHY

COLOR.ME by KEVIN.MURPHY on ammoniakiton, kaikkiin ammattilaisen tarpeisiin taipuva värisarjamme.

COLOR.ME on syntynyt Kevin Murphyn visiosta yhdistää sessiontyöskentely, muoti ja hiusväri. Tämä kompakti värisarja on erittäin suorituskykyinen, antaa luonnollisen lopputuloksen ja toimii aina optimaalisesti. Taidokas sekoitus teknologiaa ja helliä luonnosta saatuja ainesosia auttaa kosteuttamaan, elvyttämään ja antamaan uskomattoman kiillon ilman tarvetta kompromissiin luonnon kanssa. COLOR.ME värillä on Petan ”Cruelty Free” hyväksyntä.

KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHY-tuotteet ovat syntyneet noudattaen samaa filosofiaa kuin ihonhoito-tuotteet. Ne on suunniteltu painottomiksi, mutta silti äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi