We are the science. You are the Living proof

Living proof ratkaisee hiustenhoitoon liittyviä haasteita tieteen ja patentoidun teknologian avulla.

Kaikki alkoi Cambridgessa, Massachusettsissa, missä ryhmä tunnettuja tiedemiehiä ja hiusalan ammattilaisia yhdistivät tietotaitonsa yhteinen päämäärä mielessään: haastaa perinteiset näkemykset hiustenhoidossa ja muotoilussa käytettävistä raaka-aineista.

Innokas ryhmämme tutki olemassa olevia hiustuotteita ja totesi, että jotain selvästikin puuttui. Markkinoilla olevat tuotteet eivät olleet tarpeeksi hyviä ja he pian ymmärsivät miksi: vuosikymmenestä toiseen oli käytetty samoja vanhanaikaisia raaka-aineita, eikä uusia innovaatioita ollut alalla juurikaan kehitetty. Lähes kaikkien tuotteiden hoitavuus perustui silikoneihin ja öljyihin. He päättivät korjata asian ja luoda markkinoille uusia raaka-aineita – ja uusia parempia tuloksia.

120 globaalia patenttia, yli 450 tuotekoostumusta, 45 tuotetta, yli 200 palkintoa ja 16 vuotta myöhemmin, kehitämme edelleen tuotteemme tiede edellä. Jokainen tuotteemme on kehitetty ja testattu huolellisesti omassa laboratoriossamme Bostonissa lähellä alkuperäistä kotiamme – MIT yliopistoa. Myös kauneusvaikuttajat ympäri maailman vannovat Living proof -tuotteiden nimeen!

Miksi Living proof?

Living proof -tuotteilla saavutetaan silminnähden terveemmän näköiset hiukset ja kestävämmät kampaukset. Tuotteissa ei käytetä lainkaan painavia, latistavia silikoneja tai hartseja. Patentoitu teknologia luo painottomia, ilmavia, käsinkosketeltavan pehmeitä ja likaa, kosteutta ja öljyjä hylkiviä hiuksia.

Kun hiukset pysyvät – likaa hylkiessään – puhtaina pidempään, niitä tarvitsee pestä harvemmin. Hiukset pysyvät silloin myös paremmassa kunnossa kun ne eivät altistu niin usein pesun ja veden aiheuttamalle rasitukselle. Lisäksi, kun hiuksiin ei tarvitse muotoiltaessa laittaa pölyä ja likaa imeviä silikoneja ja hartseja, ne pysyvät ilmavina ja puhtaan tuntuisina pidempään. Kierre on katkaistu!

Patentoitu tiede

Proprietary Amino Cleansing Complex

Sulfaatiton pinta-aktiivinen yhdistelmä, joka puhdistaa hiukset tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Lopputuloksena on ilmavat, pehmeät ja kauniin kiiltävät hiukset.

Thickening Molecule 

Luo mikroskooppisen pisterakenteen hiusten väliin, luoden hiuksiin painotonta ja käsinkosketeltavan pehmeää ilmavuutta.

Healthy Curl Complex Molecule

Biomimeettinen yhdistelmä, joka muodostaa vahvistavan suojan jokaisen kiharan ympärille, silottaen ja erotellen ne.

Volumizing + Texturizing Molecule

Muodostaa hiusten väliin pitkäkestoisen volyymiä ja tekstuuria antavan ilmaraon, jonka ansiosta hiukset näyttävät välittömästi tuuheammilta.


Living proof tuoteperheet

No Frizz

Suurin läpimurto anti-frizz -tuotteissa yli kolmeenkymmeneen vuoteen. No Frizz sarjan tuotteet ehkäisevät tehokkaasti hiusten pörrööntymistä ja pidentävät muotoilun kestoa.

Restore

Restore-tuoteperheen tuotteet muuttavat vahingoittuneen hiuksen tuntumaan ja näyttämään selvästi terveemmältä.

Full

Full-tuotteilla saavutetaan välitöntä, kestävää ja uudelleenmuotoiltavaa tuuheutta.

Perfect hair Day (PhD)

Yksinkertaistettu ratkaisu kauniisiin, terveennäköisiin hiuksiin kaikille hiuslaaduille.

Curl

Vahvat ja kimmoisat kiharat jo heti ensimmäisestä pesusta alkaen.

Style Lab

Style Lab -tuotteissa luonnollinen tyyli kohtaa uusimman tieteen.

Scalp Care

Hyvinvoiva hiuspohja, hyvinvoivat hiukset.

Living Proof Materiaalipankki

Materiaalipankistamme lataat vaivattomasti kuvat, videot ja logot kampaamosi markkinointiin!

LOGOT

SOMEPAKETTI

BRÄNDIKUVAT

KAMPANJOIDEN KUVAT, VIDEOT JA MAINOKSET SOMEEN

VERKKOKAUPPAKUVAT

Painokelpoiset kuvat meilitse pr@frameda.fi.

Seuraa meitä instagramissa ja merkitse meidät postauksiisi @livingprooffinland