“Suorituskykyisten tuotteiden puute sai minut ajattelemaan uudella ja erilaisella tavalla, kuin perinteisesti hiustuotteissa on totuttu, ja tutkimaan kehitystä joka on saavutettu ihonhoitoteknologian alalla” – Kevin Murphy

KEVIN.MURPHY
– THE SESSION STYLIST

Kevin Murphy on hiusalan ikoni, joka on tunnettu ja arvostettu työstään niin muotinäytösten kuin editorialkuvausten ja elokuvien maailmassa. Hänen töitään on nähtävillä jo useiden vuosikymmenien ajan kaikkien maailman suurimpien muotilehtien kansi- ja editorialkuvissa, kuten Voguen, Harper´s Bazaarin, Mademoisellen, Vanity Fairin, Marie Clairen, Ellen, Instylen ja GQ:n.

KEVIN.MURPHY-tuotesarja sai alkunsa Kevinin työssään havaitsemasta puutteesta. Kuvaus- tai näytöspäivänä mallin hiuksiin tehdään useita erilaisia stailauksia. Tyytymättömänä saatavilla oleviin tuotteisiin, Kevin päätti luoda koostumukseltaan painottomia tuotteita, jotka antavat latistamatonta ja pitkäkestoista pitoa vaativien kampausten luomiseen. Hän oivalsi, että käyttämällä ihonhoitoteknologiassa käytettyjä erittäin pienimolekyylisiä raaka-aineita hiustuotteissa, saataisiin toivotunlaisia painottomia, mutta suorityskykyisiä tuotteita. Kevinille oli myös erityisen tärkeää, etteivät tuotteet vahingoita käyttäjäänsä tai ympäristöä.

KEVIN.MURPHY-tuotteita myydään jo yli 60 maassa ja ne ovat tunnettuja erittäin laadukkaina hiustuotteina, joka lunastavat aina lupauksensa niin hiusalan ammattilaisten, kuin heidän asiakkaidensakin käytössä. Tuotteiden jakelukanavana ovat ainoastaan kampaamot.

THE CHOICES WE MAKE

Teemme omalta osaltamme kaikkemme auttaaksemme ympäristöä, mm. luonnossa hajoavia pakkauksia. Jotta KEVIN. MURPHY -tuotteet olisivat mahdollisimman luonnonmukaisia, käytämme luonnosta saatuja uusiutuvia raaka-aineita, jotkaon tuotettu kestävän kehityksen periaatteella.Lisäksi raaka-aineet on kerätty käyttäen tapoja,jotka eivät vahingoita ympäristöä.KEVIN.MURPHY on hyväksytty People for Ethical Treatment of Animals (PETA) –organisaation listalle suositeltunaeläinkokeettomana yrityksenä. Tämä koskee sekä KEVIN.MURPHY –hoito- ja muotoilutuotteita, että COLOR.ME by KEVIN.MURPHY –ammattilaisväriä. Me KEVIN.MURPHYllä emme koskaan vahingoita testein eläimiä. Me testaamme malleilla! Lisäksi vältämme käyttämästä mitään sellaisia raaka-aineita, jotka voisivat vahingoittaa eläimiä tai ympäristöä millään tavalla.

Pakkauksissamme käytämme käytetyistä vesipulloista sekä kierrätyspaperista tehtyjä materiaaleja. Vuonna 2019 olemme alkaneet siirtymään käyttämään pakkauksissamme meristä kerättyä muovia sekä kierrätettyä muovia. Jatkossa kaikki pakkaukset tullaan valmistamaan meristä kerätystä sekä käytetystä muovista. Kulmikas pakkaustyylimme tarkoittaa enemmän volyymiä pienemmässä tilassa ja lisäksi se säästää 40% pakkauksen valmistamiseen tarvittavassa muovin määrässä. Pakkauksemme vievät siis kuljetettaessa huomattavasti vähemmän tilaa kuin perinteinen pyöreä pullomalli.KEVIN.MURPHY on ylpeä voidessaan olla mukana Al Goren ilmastonmuutosohjelmassa The Climate Reality Project. Tämä globaali voittoa tavoittelematon organisaatio on omistautunut valistamaan ihmisiä ilmastonmuutoksen vaikutuksista ja työskentelee aktiivisesti ratkaisujen löytämiseksi. KEVIN.MURPHY tekee valikoiduista tuotemyynneistä rahalahjoituksia auttaakseen kompensoimaan globaalia hiilijalanjälkeä. Esimerkiksi vuonna 2018 lahjoitettiin aerosolien myynnistä ilmastonmuutoksen torjumiseen yli 100 000 dollaria.

Tutustu KEVIN.MURPHY -tuoteperheisiin

HYDRATE

Kosteuttavan HYDRATE- tuoteperheen tuotteet antavat painotonta syväkosteutusta kuiville hiuksille antaen samalla kosketeltavaa pehmeyttä.

VOLUME

Volyymiä ja runsautta hennoille ja ohuille hiuksille antava VOLUME- volyymituoteperhe sisältää runsaasti kasviperäisiä uutteita.

THICKENING

Hentoja ja ohuita hiuksia vahvistava ja tuuheuttava THICKENING-tuoteperhe sisältää inkivääriuutetta, hiustenlähtöä ehkäisevää nokkosuutetta sekä hiuksen kasvukautta pidentävää peptiditeknologiaa.

BLONDE

Optisesti ei-toivottuja lämpimiä sävyjä vaaleista hiuksista taittavat BLONDE-tuotteet ja kevyesti sävyttävät tehohoidot sisältävät laventeliuuteetta ja kaunista kiiltoa antavaa jojobansiemenöljyä.

REJUVENATE

Elvyttävät ja hiusten luonnollista kiiltoa palauttavat REJUVENATE-tuotteet sisältävät mm. baobabuutetta, ikikukan, lootuskukan ja orkidean uutetta sekä kahtakymmentä eri aminohappoa ja sopivat erityisesti pitkille, kuiville, hauraille tai ikääntyneille hiuksille.

REPAIR

Jälleenrakentava ja vahvistava REPAIR-tuoteperhe sisältää vahvan yhdistelmän ananaksesta ja papaijasta johdettua papaiinientsyymiä.

SMOOTH

Karheille, paksuille ja hankalasti hallittaville hiuksille tarkoitetut silottavat ja pörrööntymistä estävät SMOOTH-tuotteet sisältävät mango-, shea-, ja murumuruvoita.

CURL

Luonnollista rakennetta korostavat ja kaunista erottelua antavat, erityisesti kiharille hiuksille suunnitellut CURL-tuotteet, sisältävät painottomia kosteuttajia ja kuuden eri australialaisen hedelmän uutteita.

STYLE/CONTROL

Muotoilua, pitoa ja kontrollia kaikille hiustyyleille antavat STYLE/CONTROL-tuotteet on terästetty hoitavin kasviöljyin ja kasviuuttein

TEXTURE

Tekstuuria ja painotonta rakennetta antavat TEXTURE-tuotteet on tehostettu hunajalla sekä sitruunan ja mandariinin siemenuutteilla.

PROTECT

Suojaa hiuksiasi lämpökäsittelyn aiheuttamilta vaurioilta.

DETOX

Syväpuhdista ja kuori hiukset ja hiuspohja säännöllisesti hedelmähapoin. Pidä hiuspohja terveenä sekä hiukset puhtaina muotoilutuotteiden jäämistä.

COLOR.ME by KEVIN.MURPHY

COLOR.ME by KEVIN.MURPHY on ihana ammoniakiton, kaikkeen ammattilaisen tarpeisiin taipuva värisarjamme.

COLOR.ME on syntynyt Kevin Murphyn visiosta yhdistää sessiontyöskentely, muoti ja hiusväri. Tämä kompakti värisarja on erittäin suorituskykyinen, antaa luonnollisen lopputuloksen ja toimii aina optimaalisesti. Taidokas sekoitus teknologiaa ja helliä luonnosta saatuja ainesosia auttaa kosteuttamaan, elvyttämään ja antamaan uskomattoman kiillon ilman tarvetta kompromissiin luonnon kanssa. COLOR.ME värillä on Petan ”Cruelty Free” hyväksyntä.

KEVIN.MURPHY ja COLOR.ME myös Sinun kampaamoosi?

Jo sadat kampaajat suomessa luottavat KEVIN.MURPHY ja COLOR.ME by KEVIN.MURPHY -tuotteisiin. Luomme tuotteita, jotka täyttävät sekä kuluttajien että hiusstylistien tarpeet. Tuotteemme ovat jatkuvasti esillä lukuisissa julkaisuissa ympäri maailmaa ja olemme saaneet palkintoja tuoteinnovaatioistamme. Jotta voisimme auttaa esittelemään kauniit ja ainutlaatuiset tuotteemme mahdollisimman edustavasti, luomme jatkuvasti uusia inspiroivia visuaalisia ratkaisuja asiakaskampaamoidemme liiketoiminnan avuksi. Jätä meille yhteydenottopyyntö ja otamme pian yhteyttä!

Tarjoamme kampaamoasiakkaillemme laajan valikoiman koulutuksia. Koulutuksissamme vahvana vaikutteina toimii muotinäytösten ja editorialkuvausten maailma – kansainväliset koulutusohjelmia luovat ammattilaisemme ohjaavat ja tekevät jopa satoja kuvauksia ja muotinäytöksiä vuodessa. Koulutusohjelmamme kattavat laajasti kaikki kampaamoalan ammattilaisen tarpeet, aina värjäyksistä leikkauksiin ja kampauksiin saakka. Julkaisemme puolivuosittain koko Suomea koskevan koulutusohjelmamme sekä online-koulutukset. Lue lisää täältä tai kysy lisää edustajaltasi tai asiakaspalvelustamme.

Materiaalit KEVIN.MURPHY -kampaamomarkkinointiin

KM LOGOT

KM SOMEPAKETTI

KM BRÄNDIKUVAT

KAMPANJOIDEN KUVAT, VIDEOT JA MAINOKSET SOMEEN

KEVIN.MURPHY TUOTTEIDEN VERKKOKAUPPAKUVAT

Painokelpoiset kuvat meilitse pr@frameda.fi.

Viesti asiakkaillesi myös upeasta COLOR.ME-värisarjastamme!

COLOR.ME LOGOT

COLOR.ME SOMEPAKETTI

COLOR.ME BRÄNDIKUVAT

Painokelpoiset kuvat meilitse pr@frameda.fi.