“Suorituskykyisten tuotteiden puute sai minut ajattelemaan hiustuotteita perinteistä ajatusmallia uudistavalla tavalla. Tämä johti minut tutkimaan
ja löytämään innovatiivisia ratkaisuja ihonhoidon alalla tapahtuneesta kehityksestä.”

– KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHY
– THE SESSION STYLIST

Kevin Murphy on hiusalan ikoni, joka on tunnettu ja arvostettu työstään niin muotinäytösten kuin editorialkuvausten ja elokuvien maailmassa. Hänen töitään on nähtävillä jo useiden vuosikymmenien ajan kaikkien maailman suurimpien muotilehtien kansi- ja editorialkuvissa, kuten Voguen, Harper´s Bazaarin, Mademoisellen, Vanity Fairin, Marie Clairen, Ellen, Instylen ja GQ:n.

KEVIN.MURPHY-tuotesarja sai alkunsa Kevinin työssään havaitsemasta puutteesta. Kuvaus- tai näytöspäivänä mallin hiuksiin tehdään useita erilaisia stailauksia. Tyytymättömänä saatavilla oleviin tuotteisiin, Kevin päätti luoda koostumukseltaan painottomia tuotteita, jotka antavat latistamatonta ja pitkäkestoista pitoa vaativien kampausten luomiseen. Hän oivalsi, että käyttämällä ihonhoitoteknologiassa käytettyjä erittäin pienimolekyylisiä raaka-aineita hiustuotteissa, saataisiin toivotunlaisia painottomia, mutta suorityskykyisiä tuotteita. Kevinille oli myös erityisen tärkeää, etteivät tuotteet vahingoita käyttäjäänsä tai ympäristöä.

KEVIN.MURPHY-tuotteita myydään jo yli 60 maassa ja ne ovat tunnettuja erittäin laadukkaina hiustuotteina, joka lunastavat aina lupauksensa niin hiusalan ammattilaisten, kuin heidän asiakkaidensakin käytössä.

SKINCARE FOR YOUR HAIR

Muodinmaailmasta syntyneet ja suorituskykyyn nojautuvat KEVIN.MURPHY -tuotteet ovat saaneet inspiraationsa ihonhoidon modernissa teknologiassa käytetyistä tehokkaista raaka-aineista. Painottomiksi, mutta silti äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi kehitettyjen tuotteidemme sisältämä ihonhoitoteknologia on mukautettu toimimaan moderneissa ja ylellisissä hiustenhoito- ja värjäystuotteissamme. 

Jokainen tuotteistamme on koostumukseltaan tehokas ja vaikuttava yhdistelmä tiedettä ja luonnon raaka-aineita. Ravitsevat ja puhdistavat AHA-hedelmähapot hoitavat hiuksia ja hiuspohjaa, kuten ihoakin. Hedelmähapot myös nopeuttavat raaka-aineiden sisältämien tärkeiden ravinteiden imeytymistä. Tuotteiden sisältämät kakaduluumun, valkoisen sypressin ja sellerinsiemenen uutteet kosteuttavat hiuspohjaa, vähentävät hiusten katkeilua ja korjaavat vaurioituneita hiuksia huomattavan tuntuvasti.

Kaikki KEVIN.MURPHY -tuotteemme ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia, eikä niitä ole testattu eläimillä.

THE CHOICES WE MAKE

Me KEVIN.MURPHY:llä välitämme ympäristöstä, ja teemme parhaamme vähentääksemme oman toimintamme hiilijalanjälkeä ja ympäristövaikutuksia. Periaatteenamme on alusta alkaen ollut luoda huippulaadukkaita hiustuotteita, niin ympäristöä, eläimiä kuin ihmisiä kunnioittaen. 

Luonnolliset raaka-aineet

Tuotteidemme koostumus yhdistää tieteen ja luonnon parhaimmat ominaisuudet. Käytämme mahdollisimman paljon luonnollisia, uusiutuvia raaka-aineita ja pidämme huolta, että kaikki käyttämämme raaka-aineet kerätään aina eettisesti ja ekologisesti kestävällä korjuutavalla. KEVIN.MURPHY on hyväksytty People for Ethical Treatment of Animals (PETA) -organisaation listalle täysin eläinkokeettomana yrityksenä. 

Ympäristön huomioiva pakkaussuunnittelu

Käytämme kierrätettyjä pakkauksia aina kun on mahdollista. Modernin tyylikkäät, kulmikkaat tuotepakkauksemme ovat saaneet uniikin muotonsa hyvästä syystä. Houkuttelevan ulkonäön lisäksi niiden valmistamiseen kuluu 40% vähemmän muovia verrattuna perinteiseen pyöreän malliseen pakkaukseen – siis enemmän tuotetta vähemmällä muovin määrällä. Lisäksi kulmikas pakkaus on logistisesti tehokas. Markkinointimateriaaleissamme suosimme paperia tai pahvia.

THE CHOICES WE MAKE on lupauksemme sitoutua meihin kaikkiin vaikuttaviin, tärkeisiin ympäristöasioihin. Vastuullisuus on brändimme dna:ssa ja teemme pitkäjänteistä työtä vähentääkseemme toimintamme ympäristövaikutuksia. Autamme jatkuvasti ympäristön hyväksi työtä tekeviä yhteiskunnallisia toimijoita hyväntekeväisyyden kautta.

Tutustu KEVIN.MURPHY -tuoteperheisiin

EVERLASTING.COLOUR

Värjätyille hiuksille kehitetty tuotesarja yhdistää tieteen, teknologian ja luonnon raaka-aineet. Sarjan tuotteet tasapainottavat värjättyjen hiusten pH-arvon muodostaen hiusten pinnalle tehokkaan, värin hiuksiin lukitsevan suojan. Ainutlaatuinen KM-BOND -teknologia vahvistaa hiuksia sisältäpäin suojaten niitä samalla vaurioitumiselta. Lopputuloksena on elinvoimaiset ja kiiltävät hiukset sekä pitkään hehkuvan kauniina säilyvä väri.

BLOW.DRY

Hiuksia suojaavat ja vahvistavat
BLOW.DRY -sarjan tuotteet tekevät muotoilun lopputuloksesta ihanteellisen pitkäkestoisen. BLOW.DRY WASH & RINSE ovat hiuksia ravitsevia ja korjaavia sekä antavat suojan mekaanisen käsittelyn ja lämpömuotoilun aiheuttamia vaurioita vastaan. blow.dry -muotoilusuihkeet sisältävät muotoilun kestoa pidentävän, lämpöaktivoituvan teknologian, jonka ansiosta muotoilusuihkeet lukitsevat muotoilun hiuksiin.

HYDRATE

Painotonta syväkosteutusta ja käsinkosketeltavaa pehmeyttä kuiville hiuksille antavat HYDRATE-sarjan tuotteet sisältävät kosteuttavaa karitevoita ja silottavaa kakaduluumun uutetta.

VOLUME

Volyymia ja runsautta hennoille ja ohuille hiuksille antava VOLUME-tuotesarja sisältää mangon, kaakaovoin, vihreän teen, laventelin ja ruusunmarjan uutteita.

THICKENING

Vahvistava ja tuuheuttava THICKENING-tuotesarja hennoille, ohuille ja oheneville hiuksille. Tuotteiden sisältämillä inkivääri- ja nokkosuutteilla on hiustenlähtöä ehkäisevä ja hiusten kasvukautta pidentävä vaikutus.

BLONDE

Lämpimiä sävyjä optisesti taittava BLONDE-tuotesarja erityisesti vaaleille ja harmaille hiuksille sekä viileäntummille sävyille. Tuotteet sisältävät laventeliuutetta ja kaunista kiiltoa antavaa jojobansiemenöljyä.

REJUVENATE

Elvyttävä, vahvistava ja uutta elinvoimaa antava REJUVENATE -tuotesarja kuiville, hauraille tai ikääntyneille hiuksille. Sisältää apinanleipäpuun, ikikukan, lootuskukan ja orkidean uutteita sekä kahtakymmentä eri aminohappoa, jotka palauttavat hiuksiin luonnollisen kiillon ja pehmeyden.

REPAIR

Korjaava ja jälleenrakentava REPAIR-tuotesarja vahvistaa kuivia ja vaurioituneita hiuksia herneproteiinilla sekä ananaksen ja papaijan tehokkaalla entsyymiyhdistelmällä.

SMOOTH

Silottava SMOOTH-tuotesarja erityisesti karheille, pörrööntyville ja hankalasti hallittaville hiuksille. Mango-, shea-, ja murumuruvoi ehkäisevät pörrööntymistä ja tekevät hiuksista käsinkosketeltavan silkkiset ja pehmeät.

CURL

Kiharaa aktivoiva, ravitseva ja kosteuttava CURL-tuotesarja laineikkaille ja kiharille hiuksille. Ylläpitää hiusten luonnollista kosteustasapainoa ja rakennetta sekä korostaa kiharoita tekemällä niistä pehmeät, erotellut, kiiltävät ja kimmoisat.

SCALP.SPA

Hiuspohjaa kosteuttava ja rauhoittava SCALP.SPA -tuotesarja sisältää ihoa hellivää misellivettä ja sellerinsiemenuutetta, jotka auttavat puhdistamaan epäpuhtaudet hellävaraisesti, mutta tehokkaasti.

STYLE/CONTROL

Muotoilua, pitoa ja kontrollia kaikille hiustyyleille antavat STYLE/CONTROL-tuotteet on terästetty hoitavin kasviöljyin ja kasviuuttein

TEXTURE

Tekstuuria ja painotonta rakennetta antavat TEXTURE-tuotteet on tehostettu hunajalla sekä sitruunan ja mandariinin siemenuutteilla.

PROTECT

Suojaa hiukset tehokkaasti lämpökäsittelyn aiheuttamilta ja mekaanisilta vaurioilta.
HEATED.DEFENSE -lämpösuojavaahto takaa lämpösuojan jopa 232˚C saakka.

DETOX

Hellävarainen syväpuhdistus ja kuorinta edistävät hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia puhdistaen niistä ei-toivotut mineraali- ja tuotekertymät. Tuotteiden sisältämällä papaijan ja teepuun uutteiden yhdistelmällä on hiuksia ja hiuspohjaa stimuloiva ja tasapainottava vaikutus.

”Muodin estetiikka sekä innovatiiviset ja älykkäät teknologiat tekevät KEVIN.MURPHY -värisarjoista monikäyttöisiä tarjoten kampaamoalan ammattilaiselle rajattomat luovat mahdollisuudet. Huolellisesti harkittu yhdistelmä teknologiaa ja luonnosta saatuja ainesosia antavat optimaalisen ja luonnollisen lopputuloksen. KEVIN.MURPHY -värisarjat on luotu ammattilaisille, jotka haluavat ainutlaatuiset ja monipuolisesti räätälöidyt lopputulokset.”

KEVIN MURPHY

VÄRIEN MAAILMA, JOSSA INNOVAATIOMME YHDISTYVÄT SINUN LUOVUUTEESI

KEVIN.MURPHY -värisarjat ovat syntyneet Kevin Murphyn visiosta yhdistää muoti, hiusmuotoilu ja tiede täydelliseksi kokonaisuudeksi. Värisarjat mahdollistavat rajattoman luovuuden värjäyksissä ja monipuoliset väripalvelut asiakkaillesi. Sekoitus innovatiivista teknologiaa ja helliä, luonnosta saatuja ainesosia kosteuttavat, elvyttävät ja antavat hiuksiin ennennäkemättömän kiillon – ilman tarvetta kompromissiin luonnon kanssa.

KEVIN.MURPHY -värisarjat nostavat kampaamoliiketoimintasi uudelle tasolle tarjoten johdonmukaisesti kokonaisvaltaiset, loogiset ja tehokkaat ratkaisut tämän päivän moderneille kampaamoille.

Jokainen tuotteistamme on koostumukseltaan tehokas ja vaikuttava yhdistelmä tiedettä ja luonnon raaka-aineita. Ravitsevat ja puhdistavat AHA-hedelmähapot hoitavat hiuksia ja hiuspohjaa, kuten ihoakin. Hedelmähapot myös nopeuttavat raaka-aineiden sisältämien tärkeiden ravinteiden imeytymistä. Tuotteiden sisältämät kakaduluumun, valkoisen sypressin ja sellerinsiemenen uutteet kosteuttavat hiuspohjaa, vähentävät hiusten katkeilua ja korjaavat vaurioituneita hiuksia huomattavan tuntuvasti.

VALINNAT, JOITA TEEMME

 • Ammoniakittomuus ja PPD-vapaus
 • Runsaasti luonnosta johdettuja raaka-aineita
 • 100 % kierrätettävät ulkopakkaukset
 • Eläinkokeettomuus
  (PETA CRUELTY FREE -hyväksytty)

COLOR.ME by KEVIN.MURPHY

COLOR.ME by KEVIN.MURPHY on ihana ammoniakiton, kaikkeen ammattilaisen tarpeisiin taipuva värisarjamme.

SATA HUNAJAA SISÄLTÄVÄÄ SÄVYÄ

Kompaktin taloudellinen värisarja tarjoaa juuri sopivan määrän sävyjä. Ilman ammoniakkia valmistetut hellävaraiset tuotteet kosteuttavat tehokkaasti ja niiden sisältämät hunaja, granaattiomena, karitevoi, ruusunmarja ja aloe vera yhdessä antavat hiuksille uskomattoman kiillon.

KORKEA SUORITUSKYKY

Kauniit monisävyiset lopputulokset, erinomainen harmaiden peitto ja vaalennus väreillä aina neljään asteeseen saakka ja vaalennusaineilla aina yhdeksään asteeseen saakka.

OPTIMAALINEN VÄRIN TOIMIVUUS

Loputtomat mahdollisuudet käyttää luovuutta. COLOR.ME on monipuolinen myös siksi, että voit käyttää samaa väriä kevytvärinä, puolikesto- sekä kestovärinä. Innovatiivisella pH.D-nesteellä muunnat värin vielä hellävaraiseksi hapanväriksi.

MIKSI RAKASTUT BLONDE HIGH.LIFT
-ERIKOISVAALENNUSVÄREIHIN

 • Jopa 5 asteen vaalennus, jossa yhdistyy kätevästi vaalennus ja sävytys.
 • Ihanteellinen koostumus on helposti sekoitettava ja levittyvä hiuslaadusta riippumatta.
 • Monikäyttöinen vaalennusväri, jota voidaan palvelun nopeuttamiseksi käyttää myös lämmön kanssa.
 • Kevyt ja neutraali tuoksumaailma tekee väreistä miellyttävät käyttää ja luovat miellyttävämmän asiakaskokemuksen.
 • Ympäristöystävälliset raaka-aineet ja pakkaukset.

KEVIN.MURPHY+
BLONDE HIGH.LIFT

Hiuksia suojaavalla BLONDE HIGH.LIFT
-erikoisvaalennusvärisarjalla saavutetaan optimaalinen vaalennus ja neutralisointi erittäin vaaleisiin lopputuloksiin ja suoja hiuksille. BLONDE HIGH.LIFT
-vaalennusvärejä voit käyttää yksinään tai luoda oman upean sävyn yhdistelemällä eri BLONDE HIGH.LIFT
-värejä keskenään.

MONISÄVYISET, KIILTÄVÄT JA ELINVOIMAISET VAALEAT HIUKSET

Erikoisvaalennusvärisarjan täydellinen 6 sävyn valikoima mahdollistaa kauniit vaalennusvärjäykset lämpimiin, viileisiin ja neutraaleihin lopputuloksiin.

TEKNOLOGIA

BLONDE HIGH.LIFT -värisarjan sisältämä orgaaninen arganöljy on luontaisesti hiuksia ravitseva ja elvyttävä. Edistyksellisen KM.ARGAN-SPHERE -teknologian yhdistämät arganöljy ja pigmentit muodostavat pallomaisia pisaroita, jotka levittyvät tasaisesti kaikkialle. Tämän ansiosta väreillä on erinomainen levitettävyys, nopea pigmentin läpäisykyky sekä värikylläiset sävyt, mikä mahdollistaa tasaiset ja täydellisen kauniit vaaleat lopputulokset.

VALINNAT, JOITA TEEMME

 • 100% vegaaninen koostumus
 • Orgaaninen arganöljy, joka on Ecocert -sertifioitua
 • Tuotteet on pakattu kierrätettävään tuubiin ja pakkaukseen

KEVIN.MURPHY+
COLOR.ME GLOSS

VAHVISTAVA JA KIILTOA ANTAVA HIUSVÄRI

Ainutlaatuiset COLOR.ME GLOSS -hapanvärit yhdistävät hiusvärin ja tehohoidon ominaisuudet. Ennennäkemätöntä kiiltoa antava puolikestoväri jälleenrakentaa sekä syväkosteuttaa hiuksia vahvistaen niitä jokaisella värjäyskerralla.

Valoa heijastavat, kauniin tasaiset ja kirkkaat lopputulokset sekä hapan koostumus, joka ei vaurioita suomukerrosta eikä vaalenna hiuksen luonnollista värisävyä. Hiusten värjäys ilman näkyvää tyvikasvua (kesto 15+ hiustenpesua), ja elinvoimaa värjäämättömille, värjätyille tai vaalennettuille hiuksille.

MODERNI 34 SÄVYN VALIKOIMA + CLEAR

Sävyvalikoimassa on 34 valoa heijastavaa sävyä, joiden monipuolinen koostumus soveltuu käytettäväksi useiden eri levitystekniikoiden kanssa, mikä takaa ainutlaatuisen, räätälöidyn värjäyskokemuksen. Kaikkia 34 sävyä voi sekoittaa rajattomasti keskenään, mikä mahdollistaa loputtoman luovuuden ja luonnollisen näköiset lopputulokset. Pigmentittömällä CLEAR-sävyllä voi pastellisoida minkä tahansa sävyn.

KEVIN.MURPHY ja COLOR.ME myös Sinun kampaamoosi?

Jo sadat kampaajat suomessa luottavat KEVIN.MURPHY ja COLOR.ME by KEVIN.MURPHY -tuotteisiin. Luomme tuotteita, jotka täyttävät sekä kuluttajien että hiusstylistien tarpeet. Tuotteemme ovat jatkuvasti esillä lukuisissa julkaisuissa ympäri maailmaa ja olemme saaneet palkintoja tuoteinnovaatioistamme. Jotta voisimme auttaa esittelemään kauniit ja ainutlaatuiset tuotteemme mahdollisimman edustavasti, luomme jatkuvasti uusia inspiroivia visuaalisia ratkaisuja asiakaskampaamoidemme liiketoiminnan avuksi. Jätä meille yhteydenottopyyntö ja otamme pian yhteyttä!

Tarjoamme kampaamoasiakkaillemme laajan valikoiman koulutuksia. Koulutuksissamme vahvana vaikutteina toimii muotinäytösten ja editorialkuvausten maailma – kansainväliset koulutusohjelmia luovat ammattilaisemme ohjaavat ja tekevät jopa satoja kuvauksia ja muotinäytöksiä vuodessa. Koulutusohjelmamme kattavat laajasti kaikki kampaamoalan ammattilaisen tarpeet, aina värjäyksistä leikkauksiin ja kampauksiin saakka. Julkaisemme puolivuosittain koko Suomea koskevan koulutusohjelmamme sekä online-koulutukset. Lue lisää täältä tai kysy lisää edustajaltasi tai asiakaspalvelustamme.

Materiaalit KEVIN.MURPHY -kampaamomarkkinointiin

KM LOGOT

KM SOMEPAKETTI

KM BRÄNDIKUVAT

KAMPANJOIDEN KUVAT, VIDEOT JA MAINOKSET SOMEEN

KEVIN.MURPHY TUOTTEIDEN VERKKOKAUPPAKUVAT

Painokelpoiset kuvat meilitse pr@frameda.fi.

Viesti asiakkaillesi myös upeasta COLOR.ME-värisarjastamme!

COLOR.ME LOGOT

COLOR.ME SOMEPAKETTI

Painokelpoiset kuvat meilitse pr@frameda.fi.