ELEVEN Australia COLOUR pysyy uskollisena ELEVEN Australia -hiustuotesarjan arvoille. Värisarja on helposti omaksuttava, nykyaikainen, hauska ja erittäin suorituskykyinen sekä korkealaatuinen. Moderniin värisarjaamme kuuluvat DEMI-PERMANENT LIQUID COLOUR -nestemäiset kevytvärit, ainutlaatuiset LIGHTENING POWDERS -vaalennusjauheet sekä innovatiiviset tekniset palvelutuotteet ja laadukkaat kampaamotyövälineet.

ELEVEN Australia COLOUR -värisarja sinun kampaamoosi?


DEMI-PERMANENT LIQUID COLOUR
Nestemäiset kevytvärit

Hellävaraisilla ja erittäin hoitavilla DEMI-PERMANENT LIQUID COLOUR -kevytväreillä saavutetaan trendikkäät, vivahteikkaat, kauniin kiiltävät ja hehkuvat sekä pitkäkestoiset värjäyslopputulokset. Valikoimassamme on kaksi erilaista hapetetta käytettäväksi yhdessä DEMI-PERMANENT LIQUID COLOUR -kevytvärien kanssa, 2% LIQUID ACTIVATOR – nestemäinen hapete ja 4% CREAM ACTIVATOR – voidemainen hapete.

SÄVYKOKOELMAT

ELEVEN Australia COLOUR -värisarja on jaettu helposti tunnistettaviin sävykokoelmiin. Palkin väri tuotepakkauksessa kertoo, mihin kokoelmaan sävy kuuluu. Kaikkia ELEVEN Australia COLOUR -sävyjä voi sekoittaa rajattomasti keskenään. Tämä mahdollistaa kampaajalle optimaalisen värivalinnan sekä ratkaisun haastaviinkiin värjäyksiin.

LIGHTENING POWDERS

VAALENNUSJAUHEEMME

ELEVEN Australia COLOUR – LIGHTENING POWDERS -vaalennusjauheet mahdollistavat kampaamossa monipuoliset vaalennuspalvelut innovatiivisen ja edistyneen BOND REPAIRING COMPLEX -teknologian ansiosta. Luonnosta johdettujen raaka-aineiden ja luonnollisten öljyjen yhdistelmällä saavutetaan luotettavat lopputulokset tietäen, että hius on suojattu.

6 LEVELS OF LIFT LIGHTENING CLAY

Pölyämätön, ammoniakiton, valkoinen savivaalennusjauhe vapaankäden tekniikoihin.

7 LEVELS OF LIFT LIGHTENING POWDER

Pölyämätön, ammoniakiton, valkoinen vaalennusjauhe kaikkiin tekniikoihin.

9 LEVELS OF LIFT LIGHTENING POWDER

Pölyämätön, sininen vaalennusjauhe jopa 9 asteen vaalennukseen.

RAAKA-AINEEMME

Saavuttaaksemme täydelliset lopputulokset sekä kirkkaan kiiltävät ja hyvinvoivat hiukset, olemme luoneet värisarjan, jonka raaka-aineista 62% – 95% ovat luonnosta johdettuja korkealaatuisia ainesosia.

DIGITAALINEN MAAILMAMME

Tapaa DiGi, 24/7 virtuaalinen opas, joka on saanut inspiraationsa Siristä, Alexasta sekä Googlesta. DiGi toimii informaatiolähteenäsi uusimmista sävyistä ja teknologioista aina tekniikka- sekä reseptivinkkeihin. Jos sinulla on kysymys tai kaipaat mitä tahansa lisätietoa ELEVEN Australia COLOUR -värisarjasta, löydät DiGin osoitteesta www.elevenaustralia.com/colour

ELEVEN Australia COLOUR EDU. tarjoaa informaation ja inspiraation digitaalisten kanaviemme kautta kaikille kampaajille ja heidän asiakkailleen ympäri maailman! 


Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa @elevenaustraliacolour_finland