Rekisteröidy Frameda-verkkopalvelun käyttäjäksi

Verkkokauppamme palvelee kampaamoalan yrittäjiä, työntekijöitä ja opiskelijoita. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, täytä alla oleva lomake. Kuluttaja-asiakkaita palvelee laaja kampaamoverkostomme, siirry jälleenmyyjähakuun. Jos sinulla on jo tunnukset, siirry kirjautumissivulle.

Täytä rekisteröitymislomake

Jos olet jo Framedan asiakas, eli olet jo ostanut meiltä aikaisemmin, mutta sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit lähettää pyynnön tunnuksien saamiseksi tästä. Käsittelemme pyynnön mahdollisimman pian, viimeistään 1 työpäivän kuluessa. Tarkistathan myös roskapostikansion. Rekisteröintipyynnön tekemällä hyväksyt palvelun Myynti- ja toimitusehdot, sekä Yksityisyydensuojaan liittyvät ehdot.

  Jos et ole vielä Framedan asiakas, täytä tietosi huolellisesti alla olevaan lomakkeeseen tunnuksien luomiseksi. Mikäli olet opiskelija, lähetä samalla korkeintaan 3 kk vanha opiskelijatodistuksesi osoitteeseen info@frameda.fi. Jos olet töissä kampaamossa ilman y-tunnusta, meidän tulee pystyä todentamaan työskentelysi esimerkiksi työskentelykampaamosi verkkosivuilta tai muulla tavoin. Rekisteröintipyynnön jälkeen tarkistamme tiedot ja asiakastilisi aktivoidaan 1-2 arkipäivän kuluessa käyttöösi. Kun asiakastilisi on aktivoitu, saat siitä sähköpostiin ilmoituksen. Tarkistathan myös roskapostikansion. Rekisteröintipyynnön tekemällä hyväksyt palvelun Myynti- ja toimitusehdot, sekä Yksityisyydensuojaan liittyvät ehdot.

   Yhteystiedot

   Toimitustiedot

   Laskutustiedot

   Markkinointiedot

   Lomakkeen täyttäjä on vastuullinen tietojen oikeellisuudesta ja täydellisyydestä.