K18PEPTIDI™ ON HIUSTENHOIDON MULLISTAVA UUSI TEKNOLOGIA

K18Peptide™ patentoitiin 10-vuotisen tutkimustyön tuloksena, jossa analysoitiin 1,242 dekapeptidiä, jotka muodostavat ihmisen koko keratiiniproteiinien geeniperimän. Vuosikymmenen tutkimustyön jälkeen, löysimme uuden tieteellisen tavan korjata ja palauttaa vahingoittuneet hiukset nuorekkaiksi ja elinvoimaisiksi – K18Peptide™.

Patentoitu K18Peptide™ ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin – se on ensimmäinen aine, joka käyttää hyväkseen biomimetiikkaa hiusten keratiiniketjujen vaurioiden jälleenrakentamiseen, jotka ovat syntyneet kemiallisen tai mekaanisen käsittelyn yhteydessä. Lopputuloksena on sileät, pehmeät, joustavat ja vahvat hiukset. Mitä vaurioituneemmat hiukset, sitä vaikuttavammat lopputulokset ovat.

K18Hair -tuotteilla voidaan korjata hiuksia väri- sekä muiden kampaamossa tapahtuvien kemiallisten palveluiden yhteydessä. Lisäksi hoidon voi tehdä kotona hiukseen jätettävällä hoitoaineella. Kotihoitotuote toimii sekä kampaamossa aloitetun hoidon jatkona, tai myös pelkkänä kotihoitona yksinään, ilman kampaamossa ensin tehtyä hoitoa.

TÄYSIN UUSI, INNOVATIIVINEN LÄHESTYMISTAPA HIUSTENHOITOON

Aikaisemmin hiustenhoitotuotteet ovat pystyneet aikaansaamaan korjatun hiuksen illuusion pinnallisesti,
paikkaamalla ja kiillottamalla hiuksen pintaa kosmeettisilla aineilla, kuten öljyillä ja silikoneilla ja
parhaimmillaankin vain tilapäisesti “liimaamaan” hiuksen rakennetta hetkellisesti kuntoon.
K18Hair on ensimmäinen tuote, joka oikeasti ja pysyvästi elvyttää hiuksen rakenteen sisältäpäin,
– lähelle sen alkuperäistä kuntoa ennen kemiallisten käsittelyiden ja muiden ulkoisten tekijöiden
aihettamia vahinkoja – käyttäen biomiimistä teknologiaa.

MITEN K18PEPTIDI™ TOIMII?

Ymmärtääksemme K18Hair -tuotteiden toiminnan, meidän tulee ymmärtää hiuksen rakennetta. Hiuksen sisemmässä kuitukerroksessa, eli cortexissa on ketjumainen, tikapuumainen aminohapoista, ja niiden muodostamista polypeptidiketjuista edelleen muodostuva keratiinirakenne. Hiuksen rakennetta ylläpitää pitkät keratiinisäikeet ja keratiinisäikeet muodostavia polypeptidiketjuja yhdistävät disulfidi- eli rikkisidokset, sekä vety- ja suolasidokset.  Kemialliset käsittelyt, kuten hiuksen vaalennus ja kestovärjäys vahingoittavat ja katkovat hiuksen rakennetta ylläpitäviä rakenteita. Ei pelkästään rikkisidokset, vaan myös koko rakennetta ylläpitävät pitkittäiset keratiiniketjut katkeilevat ja rikkoutuvat.

Aikaisemmin on jo tehty keksintöjä, joilla on kyetty vähentämään kemiallisessa käsittelyssä aiheutuvia vahinkoja korjaamalla hiuksen rikkisiltoja ja vähentämällä niiden katkeilua. Rikkisiltoja eli poikittaissidoksia on näissä aineissa korjannut esimerkiksi dikarboksyylihaposta ja emäksestä muodostuva suola, joka asettuu katkenneen poikittaissidoksen ja kemiallisessa käsittelyssä vapautuvan happiatomin väliin, jolloin hiuksiin ei synny happivaurioita ja katkennutta sidosta on pystytty väliaikaisesti korjaamaan. Mutta nämä ratkaisut eivät ole olleet lopullisia, vaan näin aikaansaadut väliaikaiset sähkövarauksiin perustuvat sidokset ovat poistuneet hiuksesta melko nopeasti. Lisäksi ne eivät ole vastanneet lainkaan hiuksessa syntyvään isompaan ongelmaan, joka on itse polypeptidiketjujen ja keratiinisäikeiden katkeaminen. K18Peptide on ensimmäinen markkinoilla oleva aine, joka korjaa ja ennallistaa biomimeettisesti ja pysyvästi koko hiuksen keratiinirakenteen. Vaikutus ei “peseydy pois”, mutta koska hius on edelleen alttiina ulkoiselle rasitukselle, tulee hoitoa ylläpitää. 

K18HAIR TUOTTEET

K18Hair Professional Molecular Repair Hair Mist 150ml
K18Hair Professional Molecular Repair Hair Mask 150ml

K18Hair Leave-in Molecular Repair Hair Mask 50ml
K18Hair Leave-in Molecular Repair Hair Mask 5ml

30 vuotisen urani aikana en ole vielä koskaan käyttänyt hiustuotetta, jolla saisi yhtä uskomattomat tulokset kuin K18 Hair-tuotteilla

30-vuotta kestäneen urani aikana en ole koskaan
aikaisemmin käyttänyt hiustuotetta, joka antaa
yhtä uskomattomia tuloksia, kuin K18Hair -tuotteet.

-Jack Martin, Colorist @jackmartinhair

VEGAN

CRUELTY FREE

COLOR SAFE