“Hiustenhoitotuotteiden ei tarvitse olla monimutkaisia. Niiden tarvitsee yksinkertaisesti vain toimia.”
– ELEVEN Australia Co-Creative Director, Joey Scandizzo

Raikkaasta ELEVEN Australia -tuotesarjasta löytyy hiustenhoito- ja muotoilutuotteet jokaiselle hiustyypille, jotka tekevät täsmälleen sen mitä lupaavat. Selkeästi nimetyt tuotteet tekevät oikean tuotteen valinnasta helppoa.

Inspiroidu ikuisesta kesästä ja modernin boheemeista ELEVEN Australia -lookeista!

ELEVEN Australian tarina

ELEVEN Australian perustajia ja luovia johtajia ovat kolmeen kertaan Australian Hairdresser of the Year -palkittu Joey Scandizzo, sekä Australian Photographer of the Year -palkittu Andrew O ́Toole. Tämä voimakaksikko takaa sen, että brändi pysyy jatkuvasti trendien edelläkävijänä sekä kuluttajien että kampaajien näkökulmasta katsottuna.

Työskennellessään asiakkaidensa kanssa kuvauksissa ja muoti- näytöksissä, Joey kaipasi kipeästi toimivaa hiustuotesarjaa, joka kaikkien olisi helppo ymmärtää ja omaksua. Yhdistämällä korkealuokkaiset raaka-aineet ja helppokäyttöiset tuotteet syntyi ELEVEN Australia.

HERO-tuotteemme

HERO -TUOTTEEMME Vuonna 2011 lanseerattu Miracle Hair Treatment saavutti nopeasti ykkössijan Australian myydyimpänä hiuksiin jätettävänä hoitoaineena
– ja on sitä vielä tänäkin päivänä!

MIRACLE HAIR TREATMENT on ravitseva ja täyteläinen hoitovoide, jolla on 11 uniikkia hoitovaikutusta hiuksillesi. Saatavilla myös vegaanisena sprayna!

1. Lisää kiiltoa, pehmeyttä ja sileyttä
2. Poistaa pörröisyyttä ja sähköisyyttä
3. Kosteuttaa
4. Vahvistaa hauraita hiuksia
5. Ehkäisee hiusten haaroittumista
6. Selvittää ja parantaa käsiteltävyyttä
7. Suojaa lämpömuotoilun haitoilta
8. Parantaa luonnollista kimmoisuutta
9. Korjaa kuivia, vahingoittuneita hiuksia
10. Suojaa hiusväriä auringon UVA- ja UVB-säteiltä
11. Ehkäisee kloorin ja auringon aiheuttamia vahinkoja

RAAKA-AINEEMME

ELEVEN Australia -tuotteet on valmistettu korkean suorituskyvyn raaka-aineista, kuten avokadoöljystä, macadamiapähkinä -öljystä, aloe verasta sekä limeuutteesta.

VÄLITÄMME YMPÄRISTÖSTÄMME

Pakkauksemme ovat aina 100% kierrätettäviä. Tuotteemme ovat PETAn hyväksymiä ja valmistettu ilman eläinkokeita. Meillä on myös laaja valikoima vegaanisia ja gluteenittomia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita. Kaikki tuotteemme sopivat värjätyille hiuksille, eivätkä haalista väriä.

ELEVEN Australia sinun kampaamoosi?

Haluaisitko kuluttajien ja kauneusvaikuttajien rakastaman ELEVEN Australia -tuotesarjan sinun kampaamoosi?

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja otamme pian yhteyttä!

ELEVEN Australia -markkinointi ja esillelaitto-materiaalimme ovat värikkäitä, nykyaikaisia, raikkaita ja mutkattomia. Tutustu esillelaittomateriaaleihin tästä.

Markkinoinnissa panostamme vahvasti sosiaaliseen mediaan ja teemme yhteistyötä rakastetuimpien kauneusvaikuttajien kanssa. ELEVEN Australialta löydät monipuolisia opastusvideoita, inspiraatiokuvia ja tuotevinkkejä. Olemme iloisia, että olemme onnistuneet luomaan posiviitista yhteisöllisyyttä sekä kuluttajien että kampaajien keskuudessa. Tutustu videoihin tästä.