TEMPRA by I.ART on moderni ja erittäin monipuolinen puolikestovärisarja, jolla saavutetaan kauniin kirkkaat ja kiehtovat lopputulokset.

HELPPOKÄYTTÖINEN

MAKSIMAALINEN PITOISUUS VEGAANISIA PIGMENTTEJÄ

PITKÄKESTOISET LOPPUTULOKSET, JOTKA HAALISTUVAT KAUNIISTI

HIUKSIA JA HIUSPOHJAA HOITAVA KOOSTUMUS

SÄVYT


16 upeaa sävyä sekä laveeraamiseen tarkoitettu luonnonvalkoinen sävy ANGELO. Kaikkia sävyjä voi sekoittaa rajattomasti keskenään, joka mahdollistaa loputtoman luovuuden.

PAKKAUKSET


Muunna salonkisi taidegalleriaksi! Sävyt ovat saaneet inspiraationsa taideteoksista, jotka ovat valikoitu museoista ja gallerioista ympäri maailman. Zero impact -periaatteella tuotetut pakkaukset ovat valmistettu kierrätetyistä materiaaleista.

YLELLINEN KOOSTUMUS

Värit sisältävät maksimaalisen pitoisuuden korkealaatuisia, puhtaita ja vegaanisia pigmenttejä, jotka haalistuvat kauniisti alkuperäisen sävyn mukaisesti. Värien ainutlaatuinen Oil Mix Complex -kasviöljy-yhdistelmä hoitaa ja ravitsee hiuksia sekä hiuspohjaa ja antaa hiuksille upean kiillon.

TUOKSU

Mieto ja raikas tuoksu, jossa on limen, tuoreiden hedelmien ja vesililjan vivahteita.

TEMPRA SEMI-PERMANENT -VÄRISARJA SINUN KAMPAAMOOSI?

TEMPRA LOOKS

Upean debyyttikokoelman takana on TEMPRA by I.ART taiteellinen johtaja Mauro Basso tiimeineen. Inspiraationsa lookit ovat saaneet pop- sekä katutaiteesta ja mestaritaiteilijoiden kuten Picasson, Kandinskijin ja Warholin kuuluisista teoksista.


KÄYTTÖOHJEET

VÄRIN VALMISTELU

Arvioi tarvitseeko pohja vaalennusta. Parhaan lopputuloksen takaamiseksi hiusten tulee olla puhtaat ja kuivat. Älä käytä hoitoaineita tai tehohoitoja ennen värikäsittelyä.

VÄRIN LEVITYS

Valmistele haluamasi sävy sekoittamalla värit suoraan tuubista puhtaaseen värikulhoon (ei metallinen). Älä käytä hapetetta. Levitä väri sudilla ohuissa osioissa kauttaaltaan.

VAIKUTUSAIKA

Anna värin vaikuttaa 25-40 minuuttia ilman lisälämpöä. Suosittelemme maksimivaikutusaikaa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

VÄRIN HUUHTELU

Huuhtele väri viileällä vedellä vaikutusajan jälkeen. Älä käytä shampoota.


SÄVYJEN LAVEERAUS – ANGELO

Kaikkia TEMPRA by I.ART SEMI-PERMANENT -värejä voi sekoittaa rajattomasti keskenään. Valkoisella/kirkkaalla ANGELO-värillä voit laveerata ja pastellisoida sävyjä.


SÄVYT ERI TUMMUUSASTEISSA


JAA UPEAT TEMPRA-LOPPUTULOKSESI KANSSAMME INSTAGRAMISSA @i.art.finland


TILAA TEMPRA by I.ART -SUORAVÄREJÄ