COLOR.ME by KM -värisarja on syntynyt KEVIN.MURPHYn visiosta yhdistää sessiontyöskentely, hiusmuotoilu ja hiusväri. Tämä kompakti värisarja on erittäin suorituskykyinen, antaa luonnollisen lopputuloksen ja toimii optimaalisesti. Sekoitus teknologiaa ja helliä, luonnosta saatuja ainesosia auttaa kosteuttamaan, elvyttämään ja antamaan uskomattoman kiillon ilman tarvetta kompromissiin luonnon kanssa. COLOR.ME-värisarjalla on Petan Cruelty Free -hyväksyntä.

COLOR.ME SINUN KAMPAAMOOSI?

100 VÄRISÄVYÄ

Kompaktin taloudellinen ja inspiroiva värisarja, jonka tarkasti harkitut sävyt ja ainutlaatuinen teknologia mahdollistavat monipuolisen kampaamotyöskentelyn.

KORKEA SUORITUSKYKY

Kauniit monisävyiset lopputulokset, erinomainen harmaiden peitto ja jopa 5 asteen vaalennusteho KEVIN.MURPHY+ BLONDE HIGH.LIFT-väreillä.

OPTIMAALINEN VÄRIN TOIMIVUUS

Loputtomat mahdollisuudet käyttää luovuutta. COLOR.ME on monipuolinen myös siksi, että saat siitä hapetetta ja sekoitussuhdetta säätelemällä kevytvärin, puolikesto- sekä kestovärin. pH.D -happamuudensäätäjän avulla muutat sen lisäksi erityisen hellävaraiseksi ja kiiltoa antavaksi hapanväriksi.

Sekoitus teknologiaa ja helliä, luonnosta saatuja ainesosia auttaa kosteuttamaan, elvyttämään ja antamaan uskomattoman kiillon ilman tarvetta kompromissiin luonnon kanssa.

HUNAJA

Sisältää vitamiineja ja mineraaleja, jotka myös auttavat hiuksia pitämään sisällään luonnollisen kosteuden. 

GRANAATTIOMENA

Antioksidantit estävät vapaiden radikaalien aiheuttamaa kollageenien  hajoamista. 

KARITEVOI  

Kosteuttava rasvahappoja sisältävä karitevoi vapauttaa hiuksiin niiden tarvitsemaa kosteutta hiuspohjasta latvoihin saakka. 

RUUSUNMARJA

Ruusunmarja on usein hiusten- ja ihonhoidossa käytetty kasviuute, joka sisältää tehokkaita värin haalistumista estäviä antioksidantteja, auttaen värjäystulosta säilymään pidempään kauniina. 

VALINNAT, JOITA TEEMME

Ammoniakiton

Sisältää runsaasti hoitavia ja suojaavia luonnosta saatuja raaka-aineita, kuten hunajaa

Valmistuksessa käytetään vesivoimalla tuotettua, uusiutuvaa, ekologista energiaa.

COLOR.ME -tuotteet, kuten kaikki muutkin KEVIN.MURPHY -tuotteet ovat sertifioidusti eläinkokeettomia.

PPD-vapaa

100% Kierrätettävät pakkaukset

TUTUSTU COLOR.ME-TUOTTEISIIN

VÄRITUOTTEET
& VÄRIKARTTA

100 HUNAJAPOHJAISTA SÄVYÄ

HAPETTEET

NESTEMÄISET JA VOIDEMAISET HAPETTEET

+TECHNOLOGIES

INNOVATIIVISET COLOR.ME -TEKNOLOGIAT

VAALENNUSAINEET

SUORITUSKYKYISET VAALENNUSAINEET ERI TEKNIIKOIHIN

+ BLONDE HIGH.LIFT

ERIKOISVAALENNUS-
VÄRISARJA

Inspiroidu COLOR.ME -kampaajien hehkuvista lopputuloksista reseptipankissamme! Jaa oma upea COLOR.ME by KM -resepti merkitsemällä postaukseesi @kevinmurphyfinland ja #colormeresepti

COLOR.ME TEKNOLOGIA

HAPETTUMISEN VIIVÄSTÄMINEN: 

Kun COLOR.ME ACTIVATOR -hapete on sekoitettu COLOR.ME-väriin, hapettuminen ei käynnisty välittömästi, mikä antaa aikaa värilevitykseen ja jonka ansiosta värjäystulos on tasainen ja joka puolelta peittävä. 

MIKROPIGMENTIT: 

Väripigmentit ovat kooltaan äärimmäisen pieniä, joten ne tunkeutuvat syvälle hiukseen. Lopputuloksena on kiiltävämpi ja terveemmän näköinen hius.

MOLEKYYLITAKUU: 

Erityisen teknologian ansiosta yksikään värimolekyyli ei jää vapaaksi värjäyksen yhteydessä, joten värjäyksessä muodostuu vain turvallisia kemiallisia sidoksia. Se tarkoittaa pienempää riskiä ihoärsytyksille ja allergisille reaktioille. 

JAA UPEAT COLOR.ME BY KM -LOPPUTULOKSET KANSSAMME

#COLORMEBYKM @KEVINMURPHYFINLAND

KOULUTUS

Kokoamme joka kaudeksi monipuolisen ja runsaan kattauksen laadukkaita, motivoivia ja ajankohtaisia koulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille kampaamoalan ammattilaisille. Jatkuva oppiminen pitää myös omaa brändiäsi yllä alati kehittyvällä, kiehtovalla kampaamoalalla.

KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHY-tuotteet ovat syntyneet noudattaen samaa filosofiaa kuin ihonhoito-tuotteet. Ne on suunniteltu painottomiksi, mutta silti äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi