COLOR.ME LIGHTENERS
VAALENNUSAINEET

COLOR.ME-sarjasta löydät erittäin suorituskykyiset, mutta hellävaraiset vaalennusaineet erilaisiin tekniikoihin.

POWDER.LIGHTENER

Pölyämätön ammoniakillinen vaalennusjauhe aina 7 asteen vaalennuksiin saakka. Joustava koostumus, ennakoitava vaalennustulos. Soveltuu kaikkiin vaalennustekniikoihin.

POWDER.LIGHTENER
AMMONIA FREE

Ammoniakiton pölyämätön vaalennusjauhe sisältää hoitavaa aloe veraa. Aina 6 asteen vaalennukseen saakka.

CREAM.LIGHTENER

Voidemainen vaalennusaine antaa maksimaalisen kontrollin ja vaalennuksen aina 7 asteen vaalennukseen saakka. Innovatiivinen kosteuden säilyttävä koostumus jättää hiuksen pehmeäksi ja sopii kaikkiin tekniikoihin.

CREAM.LIGHTENER
AMMONIA-FREE

Voidemainen vaalennusaine antaa maksimaalisen kontrollin ja tehon aina 6 asteen vaalennukseen saakka. Innovatiivinen kosteuden säilyttävä koostumus jättää hiukset pehmeiksi ja sopii kaikkiin tekniikoihin.

ULTIMATE.LIGHTENER

Erittäin suorituskykyinen vaalennusjauhe jopa 9 asteen vaalennuksiin rikkisidoksia suojaavalla ominaisuudella.

FREESTYLE.LIGHTENER

Savipohjainen, valumaton vaalennusaine vapaankädentekniikoihin. Vaalenna, maalaile, raidoita vapaalla kädellä ilman folioita. Sisältää hiusta vahvistavaa kaoliinisavea.

.

Kokoamme joka kaudeksi monipuolisen ja runsaan kattauksen laadukkaita, motivoivia ja ajankohtaisia koulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille kampaamoalan ammattilaisille. Jatkuva oppiminen pitää myös omaa brändiäsi yllä alati kehittyvällä, kiehtovalla kampaamoalalla.

KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHY-tuotteet ovat syntyneet noudattaen samaa filosofiaa kuin ihonhoito-tuotteet. Ne on suunniteltu painottomiksi, mutta silti äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi