COLOR.ME-VÄRITUOTTEET

SÄVYT

Monipuolisia COLOR.ME-sävyjä voidaan käyttää hapetetta ja sekoitussuhdetta säätelemällä kevytvärinä, puolikesto- sekä kestovärinä. pH.D-happamuudensäätäjän avulla muutat sen hellävaraiseksi ja kiiltoa antavaksi hapanväriksi.

CLEAR

Pigmentitön sävy muiden COLOR.ME-sävyjen laaveeraamiseen, luonnollisiin keveisiin kirkastuksiin, sekä sävyn tasoituksiin.

TONER

Säihkyvillä TONER-sävytteillä luot pastellisia, pehmeitä lopputuloksia ja kauniin kirkkaita vaaleita, taitat ei-toivottuja vivahteita tai korostat haluamaasi sävyä.

BOOSTER

BOOSTER -sävyjä voi lisätä tehosteeksi kaikkiin COLOR.ME-väreihin. Niillä voidaan tehostaa haluttua väriä, tai taittaa vastaväriopein ei-toivottua sävyä. 

HIGH.LIFT

Kauniita taitettuja blondeja maksimaalisella ammoniakittomalla vaalennusteholla. Jopa 4 asteen vaalennus värjäämättömään hiukseen. 

COLOR.ME-VÄRIKARTTA

Kokoamme joka kaudeksi monipuolisen ja runsaan kattauksen laadukkaita, motivoivia ja ajankohtaisia koulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille kampaamoalan ammattilaisille. Jatkuva oppiminen pitää myös omaa brändiäsi yllä alati kehittyvällä, kiehtovalla kampaamoalalla.

KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHY-tuotteet ovat syntyneet noudattaen samaa filosofiaa kuin ihonhoito-tuotteet. Ne on suunniteltu painottomiksi, mutta silti äärimmäisen suorituskykyisiksi, tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi