ELEVEN Australia Dry Finish Texture Spray ja Living Proof PhD Weightless Mask palkittiin Me Naiset -lehdessä Vuoden parhaina tuotteina

Me Naiset -lehti palkitsi Dry Finish Texture Spray -suihkeen vuoden parhaana rakennetuotteena. Suuren suosion saavuttanut ELEVEN Australia Dry Finish Texture Spray on höyhenenkevyt ja painoton, kerrostettava, puuterimainen suihke, joka luo volyymiä ja ihanan toisen päivän tekstuurin. Se antaa käsiteltävyyttä liukkaille hiuksille ja tuuheuttaa hennot hiukset hetkessä – siis täydellinen muotoilutuote suomalaiselle hiuslaadulle!

Me Naiset -lehden raati perusteli valintaansa näin:

“Suihkeessa yhdistyvät sopivassa suhteessa volyymi- ja tekstuurisuihke. Suihkeella saa tehtyä puhtaan liukkaaseen hiukseen paljon kaivattua kitkaa ja nostetta. Sillä saa myös elvytettyä edellisen päivän kampauksen nopeasti. Superherkullinen tuoksu!”

Lataa Me Naiset Vuoden Parhaat Dry Finish Texture Spray -markkinointimateriaalit tästä

Living Proof Perfect Hair Day (PhD) Weightless Mask palkittiin vuoden parhaana hoitotuotteena. Painoton Living Proof Perfect Hair Day (PhD) Weightless Mask -tehohoitonaamio elvyttää ja vahvistaa hiuksia tehden niistä pehmeät, tuuheat ja kiiltävän sileät. Tuote tekee hiukset terveemmän näköisiksi ja auttaa vähentämään hiusten katkeilua. Kevyen, mutta tehokkaan koostumuksensa ansiosta, naamio jättää hiukset ilmaviksi ja kevyiksi. Naamio sisältää Living Proofin patentoidun terveen hiuksen molekyylin OFPMA:n

Me Naiset -lehden raati perusteli valintaansa näin:

“Living Proofin hiusnaamio vaikuttaa viidessä minuutissa, pesun jälkeen hiukset tuntuvat kevyiltä ja juuri sopivan hoidetuilta. Naamio myös kirkastaa hiuksia ja pidentää hiusten pesuväliä.”

Lataa Me Naiset Vuoden Parhaat PhD Weightless Mask -markkinointimateriaalit tästä

Tilaa tuotteet