PRODUCT COCKTAILS & STYLE VIIMEISTELYKURSSI

VIIMEISTELYKURSSI – LOOK & LEARN & WORKSHOP


Inspiroivassa Product Cocktails & Style -tuotekoulutuksessa kouluttajamme Tuuli Hoppi esittelee parhaimmat ELEVEN Australia -tuotecocktailit ja näyttää, miten toteutat modernin boheemin ELEVEN Australia -lookin nopeasti ja vaivattomasti liiketyössä. Saat runsaasti uutta inspiraatiota sekä uusia ideoita tuotteiden käyttöön ja jälleenmyyntiin. Työskentelyosuudessa stailaat oman mallisi aamupäivän tekniikoita hyödyntäen. Workshopissa kuvaat mallisi ja saat päivästä inspiroivaa materiaalia omaan markkinointikäyttöösi.

KURSSITYYPPI: Look & Learn 2h / Look & Learn + Workshop 6h
HINTA: Veloitukseton
KENELLE: ELEVEN Australia -tuotesarja on sinulle uusi tai kaipaat vahvistusta ja inspiraatiota tyylien luomiseen erilaisilla tuoteyhdistelmillä. Saat varmuutta viimeistelytekniikoihin ja jälleenmyyntiin.

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN:

PÄIVÄ & AIKADEMO / WORKSHOPPAIKKA
TI 10.9. KLO 10-12DEMOHELSINKIILMOITTAUDU
TI 10.9. KLO 10-16DEMO+WORKSHOPHELSINKIILMOITTAUDU
MA 30.9 KLO 10-12DEMOTAMPEREILMOITTAUDU
MA 30.9. KLO 10-16DEMO+WORKSHOPTAMPEREILMOITTAUDU
TO 10.10. KLO 10-12DEMOKOKKOLAILMOITTAUDU
TO 10.10. KLO 10-16DEMO+WORKSHOPKOKKOLAILMOITTAUDU
KE 6.11. KLO 10-12DEMOHELSINKIILMOITTAUDU
KE 6.11. KLO 10-16DEMO+WORKSHOPHELSINKIILMOITTAUDU

ELEVEN Australia PRODUCTS TUOTEKURSSI

ELEVEN Australian ihana ja energinen kouluttaja Tuuli Hoppi kertoo inspiroivasti ELEVEN Australian tarinasta sekä tuotteista ja antaa liiketyöläheisiä käyttö- ja jälleenmyyntivinkkejä. Koulutuksen käytyäsi osaat käyttää tuotteita liiketyöskentelyssä laajasti ja asiantuntevasti sekä suositella täydelliset tuotteet asiakkaillesi ja opastaa heitä niiden käytössä.

KURSSITYYPPI: Teoria 1,5-2h

KENELLE: Kun ELEVEN Australia -tuotesarja on sinulle uusi tai kaipaat vahvistusta tuotteiden monipuoliseen käyttöön sekä jälleenmyyntiin.

HINTA: Veloitukseton

Pyydä tallennetta alueesi edustajalta tai edu@frameda.fi


Inspiroidu ikuisesta kesästä ja rantojen tuoksuista ammentavasta ELEVEN Australia -tuotesarjasta. Kuluttajat rakastavat tätä brändia, ota se haltuun koulutusten avulla. Nosta luovuus ja jälleenmyyntisi korkeammalle kuin surffarin dream wave!