PRODUCT COCKTAILS & STYLING VIIMEISTELYKURSSI

Inspiroivalla Product Cocktails & Style -tuotekurssilla kouluttajamme Tuuli Hoppi esittelee
parhaimmat ELEVEN Australia -tuotecocktailit ja näyttää, miten toteutat modernin boheemin ELEVEN Australia -lookin nopeasti ja vaivattomasti liiketyössä. Saat runsaasti uutta inspiraatiota sekä uusia ideoita tuotteiden käyttöön ja jälleenmyyntiin. Lisäksi käymme läpi ELEVEN Australia -uutuudet. Liity mukaan!

KURSSITYYPPI: Look & Learn 2h

KENELLE: Kaikille ELEVEN Australia -kampaajille.

HINTA: Veloitukseton

AIKA:

MA 26.2. KLO 10-12 TURKU

TI 19.3. KLO 10-12 FRAMEDA ACADEMY, HELSINKI

MA 15.4. KLO 10-12 FRAMEDA ACADEMY, HELSINKI

ELEVEN Australia PRODUCTS TUOTEKURSSI

ELEVEN Australian ihana ja energinen kouluttaja Tuuli Hoppi kertoo inspiroivasti ELEVEN Australian tarinasta sekä tuotteista ja antaa liiketyöläheisiä käyttö- ja jälleenmyyntivinkkejä. Koulutuksen käytyäsi osaat käyttää tuotteita liiketyöskentelyssä laajasti ja asiantuntevasti sekä suositella täydelliset tuotteet asiakkaillesi ja opastaa heitä niiden käytössä.

KURSSITYYPPI: Teoria 1,5-2h

KENELLE: Kun ELEVEN Australia -tuotesarja on sinulle uusi tai kaipaat vahvistusta tuotteiden monipuoliseen käyttöön sekä jälleenmyyntiin.

HINTA: Veloitukseton

AIKA:

TI 13.2. KLO 9-10.30 ONLINE

TI 2.4. KLO 10-12 FRAMEDA ACADEMY, HELSINKI

Inspiroidu ikuisesta kesästä ja rantojen tuoksuista ammentavasta ELEVEN Australia -tuotesarjasta. Kuluttajat rakastavat tätä brändia, ota se haltuun koulutusten avulla. Nosta luovuus ja jälleenmyyntisi korkeammalle kuin surffarin dream wave!