ELEVEN Australia lanseeraa uudet vegaaniset palapesutuotteet

Uudet, hellävaraiset GENTLE CLEANSE SHAMPOO & GENTLE HYDRATE CONDITIONER BAR -hoitoaine ovat täynnä hiuspohjaa ja hiuksia ravitsevia ainesosia, jotka vahvistavat hiuksia ja tekevät niistä kauniin kiiltävät. Palapesutuotteet ovat täysin jätteettömiä, sillä niiden pakkaus on 100% biohajoava ja tuotteet läpäisevät Clean Beauty -kosmetiikan määritelmän. Tuotteet sopivat kaikille hiuslaaduille.

Hellää hoitoa tiiviissä palamuodossa

GENTLE CLEANSE SHAMPOO & GENTLE HYDRATE CONDITIONER BAR -palapesutuotteet ovat täynnä hiuspohjaa hellästi, mutta tehokkaasti puhdistavia ja ravitsevia ainesosia, kuten karitevoita, arganöljyä ja hydrolysoitua jojobaa. Kaakaovoi tekee hiuksista helpommin hallittavat, kun taas hydrolysoitu jojoba ja hydrolysoitu soijaproteiini sekä kauraproteiini yhdessä tasapainottavat hiuspohjaa, vahvistavat hiuksia ja tekevät niistä pehmeät, kauniin kiiltävät ja sileät.

Raikkaat päärynäntuoksuiset palashampoo ja -hoitoaine takaavat saman pesu- ja hoitotehon kuin ELEVEN Australian nestemäiset vaihtoehdot.


Ylellisesti vaahtoava GENTLE CLEANSE SHAMPOO BAR puhdistaa hiukset tehokkaasti ja hellävaraisesti. Shampoo tasapainottaa hiuspohjaa ja sopii päivittäiseen käyttöön.

AVAINAINESOSAT

  • Kaakaovoi – kosteuttaa ja tekee hiuksista helposti hallittavat
  • Kookosöljy – vahvistaa hiuksia
  • Arganöljy – suojaa hiuksia ulkoisilta haittavaikutuksilta
  • Hydrolysoidut jojobaesterit – hoitaa ja kosteuttaa hiuspohjaa

Käyttö:
Hiero GENTLE CLEANSE SHAMPOO BAR -shampoota suoraan kosteisiin hiuksiin tai vaahdota palashampoota käsissä. Vaahdota shampoota hiuksiin ja hiuspohjaan pyörivin liikkein. Huuhtele. Toista tarvittaessa.

GENTLE HYDRATE CONDITIONER BAR -hoitoaine ravitsee ja hoitaa hiuksia tehokkaasti tehden niistä pehmeät sekä kauniin kiiltävät.

AVAINAINEOSAT

  • Sheavoi – hoitaa ja korjaa hiuksia
  • Oliiviöljy – kosteuttaa hiuksia tehden niistä pehmeät
  • Hydrolysoitu soijaproteiini – vahvistaa hiuksia
  • Hydrolysoitu kauraproteiini – antaa hiuksille kauniin kiillon

Käyttö:
Hiero GENTLE HYDRATE CONDITIONER BAR -hoitoainetta suoraan kosteisiin hiuksiin tai vie käsiesi kautta hiusten pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele.

Tilaa ELEVEN Australia -palapesutuotteet tästä:

Seuraa meitä instagramissa ja merkitse meidät postauksiisi @elevenaustralia_finland #elevenaustraliafinland