ELEVEN Australia lanseerasi MIRACLE HAIR TREATMENT -tuoteperheelle oman shampoon ja hoitoaineen

ELEVEN Australian rakastettu MIRACLE HAIR TREATMENT -tuoteperhe kasvoi shampoolla ja hoitoaineella. Kyseessä on brändin omien sanojen mukaan merkittävin lanseeraus sitten hero-tuotteeksi nousseen MIRACLE HAIR TREATMENT -jätettävän hoitoaineen, josta koko brändin tarina sai alkunsa.

Uudet MIRACLE HAIR TREATMENT -pesutuotteet lupaavat kosteuttaa, antaa väri- ja lämpösuojan hiuksille, vähentää pörröisyyttä ja ehkäistä hiusten haaroittumista ja katkeilua. Tuotteet sopivat lähtökohtaisesti kaikille hiustyypeille, etenkin kuiville, värjätyille tai vaurioituneille hiuksille.


MIRACLE HAIR TREATMENT SHAMPOO
Shampoo kuiville, värjätyille ja vaurioituneille hiuksille. Sisältää tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa, vähentää pörröisyyttä ja estää hiusten haaroittumista. Kurkku-uute rauhoittaa hiuspohjaa, samalla kun rosmariiniuute ravitsee hiuksia ja kamomillakukkauute vahvistaa hiuksia ja ehkäisee latvojen haaroittumista. Papaijauute lisää hiusten kiiltoa ja kimmoisuutta. Tuoksuna raikas kookos ja lime.

Antaa väri- ja lämpösuojan.
Ei sisällä parabeeneja tai sulfaatteja. Sopii värjätyille hiuksille, eikä haalista hiusväriä.
PETA-sertifioitu/eläinkokeeton. Gluteeniton.

Käyttö: Hiero hyvin käsissä, vaahdota kosteisiin hiuksiin ja huuhtele. Parhaan lopputuloksen takaamiseksi suosittelemme toistamaan.

SVH: 25,90€ / 300ml


MIRACLE HAIR TREATMENT CONDITIONER
Hoitoaine kuiville, värjätyille ja vaurioituneille hiuksille. Sisältää tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa, vähentää pörröisyyttä ja estää hiusten haaroittumista. Kurkku-uute rauhoittaa hiuspohjaa, samalla kun rosmariiniuute ravitsee hiuksia ja kamomillakukkauute vahvistaa hiuksia ja ehkäisee latvojen haaroittumista. Papaijauute lisää hiusten kiiltoa ja kimmoisuutta. Tuoksuna raikas kookos ja lime.

Antaa väri- ja lämpösuojan.
Ei sisällä parabeeneja. Sopii värjätyille hiuksille, eikä haalista hiusväriä. PETA- sertifioitu/eläinkokeeton. Gluteeniton.

Käyttö: Levitä pestyihin hiuksiin, anna vaikuttaa 2-3 min, huuhtele.  

SVH: 25,90€ / 300ml


Koko MIRACLE HAIR -tuoteperhe tutuksi

Uudet MIRACLE HAIR TREATMENT -shampoo ja -hoitoaine täydentävät MIRACLE HAIR -tuoteperheen kokonaisuudeksi, josta löytyy nyt pesutuotteet, hiuksiin jätettävä MIRACLE HAIR TREATMENT -hoitovoide ja -suihke, MIRACLE HAIR MASK -hiusnaamio sekä kampaamopalveluna toteutettava, hiuksia vahvistava ja kiiltoa antava MIRACLE BOOSTER -tehohoito. Tutustu lisää alla!

MIRACLE HAIR TREATMENT -hoitovoide
125 ml
MIRACLE HAIR TREATMENT SPRAY -hoitosuihke
125 ml
MIRACLE HAIR MASK -hiusnaamio
200 ml
MIRACLE BOOSTER
13 ml x 12 kpl