ELEVEN Australia sarjan uusi REPAIR MY HAIR -sarja hellii vaurioituneita hiuksia

Uusi jälleenrakentava REPAIR-sarja sisältää shampoon ja hoitoaineen. 

Hiusten toistuva värjääminen, liian kovakourainen harjaaminen tai runsas lämpökäsittely voivat aiheuttaa vaurioita hiuksillesi. Kun huomaat, että hiuksesi alkavat muuttua kuiviksi, hauraiksi, pörrööntyneiksi, latistuneiksi tai haaroittuvat helposti, tiedät että on aika toimia. 

ELEVEN Australia Repair My Hair Shampoo ja hoitoaine ovat kuin iso vihersmoothie hiuksille! Tuotteet sisältävät luonnollisia ainesosia ja uutteita, kuten hiuksia hoitavaa vihreää teetä ja hiuspohjaa rauhoittavaa aloe veraa. Kvinoan aminohapot korjaavat jo tapahtuneita vaurioita, samalla kun sen sisältämät proteiinit vahvistavat ja suojaavat hiuksia tulevilta vaurioilta. Kvinoa edesauttaa hiusten kasvua ja ehkäisee hiusten katkeilua. Yhdessä hydrolysoitujen riisiproteiinien ja soijapavun isoflavonien kanssa se auttaa jälleenrakentamaan vahingoittuneita sidoksia, korjaten kemiallisista käsittelyistä aiheutuneita vaurioita. Hydrolysoidun riisiproteiinin on myös kliinisesti todistettu lisäävän hiusten volyymiä jopa 32%. 

ELEVEN Australia REPAIR MY HAIR NOURISHING SHAMPOO sisältää luonnollisia ainesosia ja uutteita, kuten hiuksia hoitavaa vihreää teetä ja hiuspohjaa rauhoittavaa aloe veraa. Kvinoan aminohapot korjaavat jo tapahtuneita vaurioita, samalla kun sen sisältämät proteiinit vahvistavat ja suojaavat hiuksia tulevilta vaurioilta. Kvinoa edesauttaa hiusten kasvua ja ehkäisee hiusten katkeilua. Yhdessä hydrolysoitujen riisiproteiinien ja soijapavun isoflavonien kanssa se auttaa jälleenrakentamaan vahingoittuneita hiuksia, korjaten kemiallisista käsittelyistä aiheutuneita vaurioita. Hydrolysoidun riisiproteiinin on myös kliinisesti todistettu lisäävän hiusten volyymia jopa 32%. Repair My Hair Nourishing -shampoo antaa suojaa myös tulevia vaurioita vastaan, sillä se sisältää lämpösuojan 220 asteeseen saakka. Käytä yhdessä Repair My Hair Nourishing hoitoaineen kanssa. 
SVH: 21,90€ / 300ml 

ELEVEN Australia REPAIR MY HAIR NOURISHING CONDITIONER sisältää luonnollisia ainesosia ja uutteita, kuten hiuksia hoitavaa vihreää teetä ja hiuspohjaa rauhoittavaa aloe veraa. Kvinoan aminohapot korjaavat jo tapahtuneita vaurioita, samalla kun sen sisältämät proteiinit vahvistavat ja suojaavat hiuksia tulevilta vaurioilta. Kvinoa edesauttaa hiusten kasvua ja ehkäisee hiusten katkeilua. Yhdessä hydrolysoitujen riisiproteiinien ja soijapavun isoflavonien kanssa se auttaa jälleenrakentamaan vahingoittuneita hiuksia, korjaten kemiallisista käsittelyistä aiheutuneita vaurioita. Hydrolysoidun riisiproteiinin on myös kliinisesti todistettu lisäävän hiusten volyymia jopa 32%. Repair My Hair Nourishing -hoitoaine antaa suojaa myös tulevia vaurioita vastaan, sillä se sisältää lämpösuojan 220 °C asteeseen saakka. Käytä yhdessä Repair My Hair Nourishing shampoon kanssa. 
SVH: 21,90€ / 200ml 

  • Lämpösuojaa aina 220 °C asteeseen saakka
  • Tuuheuttaa yli 30%
  • Auttaa jälleenrakentamaan vaurioituneita hiuksia