KEVIN.MURPHY BLOW.DRY -tuoteperhe kasvaa shampoolla ja hoitoaineella

KEVIN.MURPHY BLOW.DRY -tuoteperhe kasvaa shampoolla ja hoitoaineella. BLOW.DRY WASH & RINSE tekevät hiuksista ilmavat sekä vahvan tuntuiset ja luovat pohjan pitkäkestoiselle muotoilulle. Niiden ainutlaatuinen teknologia on suunniteltu suojaamaan hiuksia mekaanisen käsittelyn ja lämpömuotoilun aiheuttamilta vaurioilta sekä parantamaan hiuksen mekaanisia ominaisuuksia. Hiuksista tulee kimmoisat, joustavat ja kauniin kiiltävät.


KEVIN.MURPHY BLOW.DRY WASH

Suunniteltu erityisesti vahvistamaan ja suojaamaan hiuksia mekaanisen käsittelyn ja lämpömuotoilun aiheuttamilta vaurioilta.

Avainainesosat

KREATIINI
Vegaaninen aminohappo, joka muistuttaa ihon ja hiusten luonnollista kreatiinia. Suojaa mekaanisen käsittelyn, kuten harjaamisen ja lämpömuotoilun aiheuttamilta vaurioilta.

HYDROLYSOITU HERNEPROTEIINI
Runsaasti aminohappoja sisältävä herneproteiini sitoo hiuksiin kosteutta parantaen niiden elastisuutta ja ehkäisten vaurioitumista.


KEVIN.MURPHY BLOW.DRY RINSE

Vahvistava ja korjaava hoitoaine valmistelee hiukset muotoiluun. Lopputuloksena ilmavat, vahvan tuntuiset ja kauniin kiiltävät hiukset.

Avainainesosat

WOODBARK COMPLEX
Sinisen sekä valkoisen sypressin ja sitruunapuun kuoriuutteiden yhdistelmä tekee hiuksista helposti muotoiltavat ja kimmoisat.

ANTI-BREAKAGE TEKNOLOGIA
Suojaa hiuksia mekaanisen käsittelyn ja lämpömuotoilun aiheuttamilta vaurioilta

KARITEVOI
Kosteuttaa ja tekee hiuksista pehmeät


BLOW.DRY-tuotteilla saavutetaan täydelliset ja pitkäkestoiset lopputulokset!

Kevin Murphy halusi luoda tuotesarjan, jonka avulla kaikilla on mahdollisuus saada unelmiensa hiukset. Parhaimman lopputuloksen saat käyttämällä BLOW.DRY -sarjan shampoota ja hoitoainetta yhdessä valitsemasi BLOW.DRY – muotoilusuihkeen kanssa.

Tilaa KEVIN.MURPHY BLOW.DRY- muotoilusuihkeita

EVER.SMOOTH

Tekee hiuksista silkkisen sileät ja pehmeät. Erinomainen valinta suoriin lopputuloksiin.

EVER.THICKEN

Antaa hiuksille pitkäkestoista, runsasta ja käsinkosketeltavan pehmeää tuuheutta.

EVER.BOUNCE

Tekee laine- ja kiharamuotoilusta kimmoisan, luonnollisen liikkuvan ja kestävän.

EVER.LIFT

On täydellinen valinta, kun halutaan pitkäkestoinen tyvikohotus ja ilmavaa volyymia.