KEVIN.MURPHY+ COLOR.ME GLOSS -nestemäinen hapanvärisarja kasvaa neljällä uudella sävyllä

Uuden OPULENT REFLECTION -kokoelman sävyillä luot ylellisen täyteläiset ja valoa heijastavat lopputulokset, joissa kiilto on pääosassa! Uudet sävyt ovat 5.0, 7.78, 9.0 ja 10.13. KEVIN.MURPHY+ COLOR.ME GLOSS on ainutlaatuinen nestemäinen hapanväri, joka yhdistää hiusvärin ja tehohoidon ominaisuudet. Kirkkaat ja pehmeät sävyt mahdollistavat loputtoman luovuuden sekä luonnolliset ja kauniin kiiltävät lopputulokset. Elinvoimaa värjäämättömille, värjätyille tai vaalennettuille hiuksille.


 10.13 / 10AG

Kirkkaan vaalea sävy pehmeällä tuhkakultaisella heijastuksella, joka jäljittelee marmorin kevyen vaniljaisia ja kermaisia vivahteita.

TÄYDELLINEN VALINTA: 

Kun haluat luonnollisen ja erittäin kirkkaan vaalean lopputuloksen vaniljaisella vivahteella. Valitse taittoihin ja sävytyksiin. 


 9.0 / 9N

Vaalea sävy, joka on saanut inspiraationsa tammen sävyistä ja vivahteista kauniissa luonnonvalossa

TÄYDELLINEN VALINTA:

Root shadow -tekniikoihin, sävyn tasapainottamiseen ja luomaan upeita luonnollisen vaaleita lopputuloksia.


 7.78 / 7chV

Suklaan ja violetin vivahteita yhdistävä täyteläinen sävy, jolla luot kauniita pronssin ja ylellisen sametin pehmeitä sävyjä jäljitteleviä lopputuloksia.

TÄYDELLINEN VALINTA:

Tasapainottamaan tai neutralisoimaan ei-toivottuja lämpimiä sävyjä ja luomaan täyteläinen samettimainen viileä vaaleanruskea. 


5.0 / 5N

Hienostunut ruskea sävy, joka on saanut inspiraationsa mokasta ja ylellisestä tummasta graniitista. 

TÄYDELLINEN VALINTA:

Kun haluat syvän tummanruskean, jonka kylmän ja lämpimän vivahteet ovat täydellisessä tasapainossa. Täydellinen valinta kun haluat luonnollisen ja hehkuvan ruskean lopputuloksen. 


THE CHOICES WE MAKE

Jatkossa KEVIN.MURPHY+ COLOR.ME GLOSS -tuotteet toimitetaan ilman ulkopakkausta. Tällä muutoksella säästämme vuosittain 41 puuta ja 0,6 miljoonaa litraa vettä.

Koostumukseltaan vegaaniset COLOR.ME GLOSS -tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä raaka- aineita, sivutuotteita tai käsittelyn apuaineita.

Haluamme tuotteidemme olevan hius- ja ympäristöystävällisiä. GLOSS-tuotteiden koostumus on biohajoava, pullot ovat valmistettu kierrätysmuovista ja tuotteet ovat valmistettu innovatiivisilla menetelmillä, jotka säästävät energiaa ja käyttävät 100% uusiutuvaa energiaa.


Tilaa uutuustuotteet ja jaa upeat lopputuloksesi sekä reseptivinkkisi kanssamme merkitsemällä meidät kuviisi ja videoihisi: @kevinmurphyfinland ja #colormeresepti