KEVIN.MURPHY HAIR.REHAB

TUOTEYHDISTELMIÄ & INSPIRAATIOTA

KEVIN.MURPHY HAIR.REHAB on tuotekoulutus bisnestäsi vahvistavalla otteella. Saat uusia ideoita kuinka hyödynnät ja yhdistelet eri KEVIN.MURPHY-tuotteita liiketyössäsi monipuolisesti sekä niin että hyödyt niistä myös mahdollisimman paljon myös taloudellisesti esimerkiksi erilaisten lisäpalveluiden avulla. Olipa sitten kyseessä hemmotteleva hoito hiuksille tai hiuspohjalle, opit hyödyntämään helppoa KMX- hoitomenetelmää. Saat myös ideoita kuinka teet oikeat tuotevalinnat erilaisiin viimeistelyihin ja kampauksiin sekä kuinka opastat niiden käyttöä asiakkaillesi käytännössä. Koulutuksen käytyäsi tuotteiden käyttö liiketyössäsi monipuolistuu
ja opit kuinka hyödynnät niitä jälleenmyyntisi kasvattamiseen.

KURSSITYYPPI: Teoria 2h

HINTA: Veloitukseton

KENELLE: Kaikille KEVIN.MURPHY- kampaajille jotka haluavat oppia tekemään tuoteyhdistelmiä laajasti sekä vahvistaa jälleenmyyntiään.

ILMOITTAUDU SEURAAVIIN KOULUTUKSIIN TÄSTÄ:

PÄIVÄAIKAPAIKKA
MA 2.9.12-14HELSINKIILMOITTAUDU
TI 3.9.12-14TURKUILMOITTAUDU
TO 5.9.12-14TAMPEREILMOITTAUDU
MA 16.9.12-14KOTKAILMOITTAUDU
MA 28.10.13.30-15.30HELSINKIILMOITTAUDU
TI 26.11.10-12HELSINKIILMOITTAUDU

PERUUTUSEHDOT

Maksulliset koulutukset: Peruutus viimeistään 14 vrk ennen koulutusta. Muussa tapauksessa koulutuksen hinta veloitetaan.

Ilmaiset koulutukset: Peruutus viimeistään 7 vrk ennen koulutusta. Muussa tapauksessa veloitetaan järjestelykuluna 20€ + alv.