Reforestaction

KEVIN.MURPHY lanseeraa ilmastoyhteistyön Maan päivänä 22.4.

Kansainvälistä Maan päivää (Earth Day) vietetään joka vuosi huhtikuun 22. päivä ja olemme iloisia ilmoittaessamme, että tänä vuonna KEVIN.MURPHY juhlistaa tätä ympäristön kannalta tärkeää päivää lanseeramalla REFOREST’ACTION -kampanjan ilmaston hyväksi. Yhteistyössä metsänistutukseen ja -hoitoon keskittyvän ReforestAction-järjestön kanssa KEVIN.MURPHY istuttaa 21 000 puuta Eurooppaan, Iso-Britanniaan.

REFOREST’ACTION-kampanja

Metsät ovat yksi suurimmista hiilinieluista ja -varastoista sekä luonnon monimuotoisuuden lähteistä maailmassa. Puiden istutuksella on siis korjaava vaikutus ilmastoon kaikkialla, ei pelkästään paikallisesti.

B Corp-sertifioitu ReforestAction-järjestö valikoitui yhteistyökumppaniksi heidän kokonaisvaltaisen toimintatapansa ansiosta; puiden istuttamisen lisäksi he suojelevat ja ennallistavat olemassa olevia metsiä. Ainutlaatuisen joukkoistutusmallin ansiosta toiminta on ollut mahdollista skaalata maailmanlaajuiseksi ja he ovat yhdessä yli 3000 yrityksen kanssa tukeneet yli 1300:a projektia ja istuttaneet yli 23 miljoonaa puuta. Yhteistyössä KEVIN.MURPHY:n kanssa istutetaan yhteensä 21 000 puuta; saarnia, tammea, kastanjaa, vaahteraa ja hasselpähkinää. 

”Olen aina ollut intohimoinen ympäristöasioista, mutta vasta kun loin
ensimmäisen tuotesarjani, tajusin todella, kuinka paljon haittaa minkä
tahansa tuotteen tuotantoprosessista voi olla ympäristölle.”
– Kevin Murphy

The Choices We Make

Vastuullisuusteemat ovat KEVIN.MURPHY -brändin dna:ssa ja yritys tekee pitkäjänteistä työtä vähentääkseen oman toimintansa ympäristövaikutuksia. THE CHOICES WE MAKE on brändin lupaus toimia ympäristöä kunnioittaen ja ulottaa vastuullisuusajattelu tuotteita ja pakkauksia pidemmälle.