KEVIN.MURPHY RE:FRAME CUT
BY HENRIK SIPPO

LEIKKAUSKURSSI

RE:FRAME CUT -kurssilla CUTTING.MASTER Henrik Sippo käy kanssasi läpi, kuinka räätälöidä leikkaus asiakkaasi piirteitä kauniisti korostaen ja kuinka manipuloida hiuksen luonnollista liikettä sekä tekstuuria. Opit personalisoimaan leikkauksia siten että käyttämäsi leikkaus- ja väritekniikat yhdistyvät täydelliseksi kokonaisuudeksi. Lisäksi saat vinkit lookkien muotoiluun ja viimeistelyyn valikoiduilla KEVIN.MURPHY-tuotteilla.

Moderni RE:FRAME-kokoelma on saanut inspiraationsa editoriaaleista ja jatkuvasti käynnissä olevasta muutoksesta. Monipuoliset lookit ovat suunniteltu asiakkaillesi helposti ja nopeasti muunneltaviksi erilaisiin tyyleihin.

KURSSITYYPPI: TEORIA + WORKSHOP 7h, klo 10-17

KENELLE: Kaikille, jotka haluavat kehittää leikkausosaamistaan, saada lisätietoa tulevista leikkaustrendeistä ja oppia uusia tekniikoita

MUUTA: Leikkaukset toteutetaan harjoituspäihin. Ota mukaan sakset, leikkauskammat, klipsit ja fööni

HINTA: 220€ + alv.

ILMOITTAUDU KURSSILLE:

PÄIVÄAIKAPAIKKA
TO 30.3.10-17TurkuILMOITTAUDU
TO 13.4.10-17TampereILMOITTAUDU
TO 25.5.10-17TurkuILMOITTAUDU

PERUUTUSEHDOT

Maksulliset koulutukset: Peruutus viimeistään 14 vrk ennen koulutusta. Muussa tapauksessa koulutuksen hinta veloitetaan.

Ilmaiset koulutukset: Peruutus viimeistään 7 vrk ennen koulutusta. Muussa tapauksessa veloitetaan järjestelykuluna 20€ + alv.

Kuva Maria Gloss palvelusta Pexels