KEVIN.MURPHY SCALP.SPA -tuoteperhe kasvaa kahdella uutuudella!

Hiuspohjan hyvinvointiin suunniteltu SCALP.SPA-tuoteperhe täydentyy ylellisellä vaahtoavalla SCALP.SPA TREATMENT – hiuspohjan hoitonaamiolla sekä SCALP.SPA SERUM -hoitoseerumilla.

“Kuten jo tiedätte, seuraan jatkuvasti erilaisten ihonhoidossa käytettävien teknologioiden kehitystä ja etsin potentiaalisia raaka-aineita, joilla edesauttaa hiusten sekä hiuspohjan terveyttä. Jo jonkun aikaa ihmiset ovat kääntyneet puoleeni erilaisten hiuspohjaan liittyvien haasteiden kanssa, jotka vaikuttavat heidän hiustensa terveyteen. Halusin luoda tuotteet, jotka eivät vain ratkaise ongelmaa, vaan ovat myös tarpeeksi hellävaraisia säännöllisesti käytettäväksi. Minulle oli tärkeää löytää oikeanlainen yhdistelmä erilaisia kasviöljyjä, estereitä sekä muita tieteeseen perustuvia raaka-aineita, jotka tasapainottaisivat hiuspohjaa välittömästi sekä pitkäkestoisesti.”

– Kevin Murphy

SCALP.SPA TREATMENT

Ylellisen satiininen, vaahtoava hoitonaamio hiuspohjalle, joka helpottaa herkän hiuspohjan ongelmia ja ylläpitää hiuspohjan terveyttä ja sen myötä myös terveitä hiuksia. Rauhoittava ja ravitseva hoitovaahto on painoton, eikä se latista hiuksia vaan poistaa hellävaraisesti epäpuhtaudet ja lian, sopien myös rasvoittuvalle hiuspohjalle. Innovatiivinen aerosolituote on täysin VOC (volatile organic compound) -päästötön, mikä vähentää huomattavasti tuotteen ympäristörasitusta.


Käyttö: Suosittelemme käyttöä kerran viikossa. Ravista ennen käyttöä ja levitä puhtaisiin, kuiviin tai pyyhekuiviin
hiuksiin, jakaus jakaukselta, hiero hiuspohjaan ja anna vaikuttaa 20 minuuttia. Huuhtele. Sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille hiuksille.


SCALP.SPA SERUM

SCALP.SPA SERUM on rauhoittava ja kosteuttava hiuspohjan hoitoseerumi, joka tuo välitöntä apua ärsyyntyneelle hiuspohjalle. Hellävaraista, silkkisen kevyttä ja nopeasti imeytyvää hoitoseerumia voidaan käyttää koko hiuspohjan alueelle tai targetoidusti alueille, jotka kaipaavat erityisesti kosteutusta ja hoitoa.


Käyttö: Päivittäin tai tarvittaessa. Käytä kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin osioittain koko hiuspohjaan tai
kohdennetusti hiuspohjan ongelma-alueisiin. Älä huuhtele. Sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille hiuksille.


SCALP.SPA STEPS HOITOKOKONAISUUS KAMPAAMOSSA


1. SCALP.SPA SCRUB
Hiero pyörivin liikkein huolellisesti kosteaan hiuspohjaan. Huuhtele.

2. SCALP.SPA WASH
Jatka pesemällä hiukset SCALP.SPA WASH -shampoolla.

3. SCALP.SPA TREATMENT

Levitä puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin jakaus jakaukselta, hiero hiuspohjaan ja
anna vaikuttaa 20 minuuttia. Huuhtele.

4. VALITSEMASI KEVIN.MURPHY-HOITOAINE
Hoida hiukset valitsemallasi KEVIN.MURPHY-hoitoaineella.

5. SCALP.SPA SERUM
Pyyhekuivaa hiukset ja annostele SCALP.SPA SERUM -hoitoseerumi hiuksiin
osioittain koko hiuspohjaan tai kohdennetusti hiuspohjan ongelma-alueisiin.
Älä huuhtele.

Tilaa tuotteet