Living proof koulutukset


LIVING PROOF TUOTEKOULUTUS

This isn’t just haircare. This is HairTech – Living proof on kehittänyt ainutlaatuisia teknologioita hius- haasteiden ratkaisemiseen jo 20 vuotta!

Katso online-koulutukseen, jossa kansainvälisenä Living proof -kouluttajana toimiva Tytti Weckman käy inspiroivasti läpi Living proofin bränditarinaa sekä tieteeseen ja teknologiaan perustuvaa tuotefilosofiaa. Living proof kehittää uusia teknologioita jatkuvasti. Online-koulutuksessa kuulet kaiken uudistuksista tuotesarjassa sekä tuotteiden teknologioissa. Saat parhaat vinkin tuotteiden käyttöön, erilaisiin tuoteyhdistelmiin ja jälleenmyyntiin omassa kampaamossasi. Kurssin käytyäsi osaat suositella täydelliset tuotteet asiakkaillesi sekä opastaa heitä niiden käytössä asiantuntevasti.

KURSSITYYPPI: Tallenne, teoria 1,5h

KURSSITASO: Perustason tuotekurssi

KATSO TALLENNE KUN SINULLE SOPII!


Living Proof Living Science & Trends LOOK & LEARN + TESTLAB

Tuotteiden perustason koulutus

Koulutuksessa sukelletaan Living Proof -uutuustuotteiden teknologiaan ja kauden trendeihin, jossa tekstuurit, tiede ja volyymi vievät hiustenmuotoilun uudelle tasolle. Koulutuksessa opit miten toteuttaa kauniit ja kestävät Living proof Signature -lookit asiakkaillesi helposti. Saat vinkkejä tuotteiden käyttöön, erilaisiin tuoteyhdistelmiin ja jälleenmyyntiin kampaamossasi. Living proof on tunnettu Science in action -tuotefilosofiastaan, joka ratkaisee hiushaasteet tieteen ja teknologian avulla. Koulutuksessa keskitymme sarjan hero-tuotteisiin ja syvennymme mielenkiintoisiin Living Proof -uutuuksiin! Kurssilla pääsemme yhdessä testaamaan uutuuksien koostumuksia ja tehokkuutta.

KURSSITYYPPI: Look & Learn + test lab, 3h

HINTA: Veloitukseton

KENELLE: Suosittelemme koulutusta kaikille Living proof -kampaajille.

PAIKKA: FRAMEDA ACADEMY, HELSINKI


Living Proof Salon Education

Living Proof Salon Education on digitaalinen koulutusalusta josta löydät tiiviitä kursseja tuotteista sekä niiden käytöstä. Järjestelmään tulee rekisteröityä.

Me ratkaisemme ongelmia. Ratkaisemme hiustenhoitoon liittyviä haasteita tieteen ja patentoidun teknologian avulla. Kaikki alkoi Cambridgessa, Massachusettsissa, missä ryhmä tunnettuja tiedemiehiä ja hiusalan ammattilaisia yhdistivät tietotaitonsa yhteinen päämäärä mielessään: haastaa perinteiset näkemykset hiustenhoidossa ja muotoilussa käytettävistä raaka-aineista.

Tule tutustumaan Living proofin ideologiaan pintaa syvemmältä ja oppimaan käytännössä, miten saat toteutettua kestäviä lookkeja asiakkaillesi ja nostettua tuotteiden jälleenmyynnin oikealle tasolle. Living proofin taiteellisena johtajana työskentelee alan legenda, Michael Shaun Corby. MSC:llä on pitkä kokemus alan kehittäjänä ja hän toimii myös NAHA:n puheenjohtajana. Michaelin koulutuskanavan löydät täältä. Seuraa koulutuksiamme FramedaPro facebook-ryhmässä.