Living proof koulutukset

LIVING PROOF ONLINE -TUOTEKOULUTUS

Tule mukaan tutustumaan Living proofin kauniiden hiusten filosofiaan sekä teknologiaan ja tieteeseen tuotteiden takana!

Online-koulutuksesta saat kattavat tiedot Living proof -tuotteista ja tieteestä niiden takana. Käymme inspiroivasti läpi Living proofin ainutlaatuiset patentoidut molekyylit ja niiden toiminnan. Kouluttajamme Tytti Weckman kertoo parhaat vinkit tuotteiden jälleenmyyntiin ja käyttöön päivittäisessä liiketyössä.

Kurssin käytyäsi osaat suositella täydelliset tuotteet asiakkaillesi sekä opastaa heitä niiden käytössä asiantuntevasti.

Koulutus käydään ClickMeeting-palvelun välityksellä. Saat linkin koulutukseen lähempänä ajankohtaa

HUOM. Varaathan vain yhden paikan koulutukseen, mikäli kampaamostanne useampi henkilö aikoo osallistua kurssille samalta laitteelta. Näin pystymme takaamaan paikat koulutukseen mahdollisimman monelle.

KURSSITASO: Perustason tuotekurssi

KURSSITYYPPI: Online-kurssi, teoria 1,5h 

HINTA: Kurssi on asiakkaillemme veloitukseton. 

AIKA: klo 9.00 – 10.30

ILMOITTAUDU SEURAAVAAN LIVING PROOF ONLINE -TUOTEKOULUTUKSEEN:

PÄIVÄAIKAPAIKKA
To 18.11.9-10.30Online-koulutusILMOITTAUDU

Living Proof Salon Education

Living Proof Salon Education on digitaalinen koulutusalusta josta löydät tiiviitä kursseja tuotteista sekä niiden käytöstä. Järjestelmään tulee rekisteröityä.

Me ratkaisemme ongelmia. Ratkaisemme hiustenhoitoon liittyviä haasteita tieteen ja patentoidun teknologian avulla. Kaikki alkoi Cambridgessa, Massachusettsissa, missä ryhmä tunnettuja tiedemiehiä ja hiusalan ammattilaisia yhdistivät tietotaitonsa yhteinen päämäärä mielessään: haastaa perinteiset näkemykset hiustenhoidossa ja muotoilussa käytettävistä raaka-aineista. 

Tule tutustumaan Living proofin ideologiaan pintaa syvemmältä ja oppimaan käytännössä, miten saat toteutettua kestäviä lookkeja asiakkaillesi ja nostettua tuotteiden jälleenmyynnin oikealle tasolle. 
Living proofin taiteellisena johtajana työskentelee alan legenda, Michael Shaun Corby. MSC:llä on pitkä kokemus alan kehittäjänä ja hän toimii myös NAHA:n puheenjohtajana. Michaelin koulutuskanavan löydät täältä.

Seuraa koulutuksiamme FramedaPro facebook-ryhmässä.